Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος) : ΓΣ Αμαρουσίου – ΑΟ Παγκρατίου 3-4

Σε ένα τρομερό σε εξέλιξη παιχνίδι, με πολλά τέρματα, το “τρένο” του Παγκρατίου συνέχισε την εξαιρετική πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη με 3-4, επί του Αμαρουσίου, στο γήπεδο της Πεύκης.

Φορτσάτες μπήκαν και οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, με το ένα γκολ να διαδέχεται το άλλο. Μόλις στο 4′ ο Σμπυράκης άνοιξε το σκορ, με το Μερετσόλια να γράφει το 0-2 στο 11′. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του Αμαρουσίου μείωσε σε 1-2, με την ομάδα μας όμως να ξαναπαίρνει αέρα δύο τερμάτων, με το γκολ του Παγουρα στο 25′. Τον χορό των τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο, έκλεισε το Μαρούσι, όπου μειώνοντας σε 2-3, έδωσε εκ νέου τεράστιο ενδιαφέρον στο ματς.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας, όχι μόνο άντεξε στην πίεση, αλλά σκόραρε και 4ο γκολ με το Στρατή στο 75′. Το Μαρούσι, το οποίο όμως έδειχνε να μην τα παρατάει εύκολα, πέτυχε ακόμα ένα γκολ στο 83′, κάνοντας το 3-4 και μετέτρεψε σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά του αγώνα. 
Οι παίκτες μας όμως κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα και να φύγουν με το τρίποντο της νίκης.

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-4
Σκόρερ: 13′ Λέκκος, 32′ & 83′ Χείλας / 4′ Σμπυράκης, 11′ Μερετσόλιας, 25′ Παγουρας, 75′ Στρατής
Διαιτητής: Κελεκίδης
Βοηθοί: Παπαδόπουλος – Φραγκιουδάκης
ΑΟ Παγκρατίου(Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Κοντογιάννης (77′ Ψωμάς), Μαραγκός,
Μηνόπουλος,
Γιούτσος (67′ Κρεμόπουλος), Γούλας, Σμπυράκης (46′ Σημαιάκης), Καραβουσάνος (72′ Τσιριμπας), Παγουράς, Στρατής, Μερετσόλιας.
ΓΣ Αμαρουσίου(Μάνεσης): Μουτεβελής, Παπασινος (Γεωργακόπουλος), Χειλας, Δενεκες, Σταυρατης, Διαμαντης, Βεοο, Λέκκος, Μπούσης (67′ Πολλάκης), Μαντόπουλος, Κυρώσης

More in Ποδόσφαιρο