Connect with us

Ακαδημίες

ΑΚΑΔΗΜΙΑ BASKET 2014-2015

Ξεκίνησαν από την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές για τα τμήματα υποδομής basket που οργανώνει και λειτουργεί ο σύλλογός μας. Η έναρξη της φετινής περιόδου μας βρίσκει ιδιαίτερα αισιόδοξους καθώς από φέτος ξεκινάει στον Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ένα πρότυπο πρόγραμμα εκμάθησης του Μπάσκετ με μοναδικό σκοπό την πρόοδο και την ευχαρίστηση των παιδιών μας. Για την εφαρμογή αυτού του προγράμματος ο σύλλογος στελέχωσε όλα τα τμήματα με διπλωματούχους προπονητές με εμπειρία και έργο στις μικρές ηλικίες.

Παράλληλα η πλειοψηφία των τμημάτων μας θα λάβει μέρος στα καλύτερα τουρνουά που γίνονται στην Αττική , ενώ κατά την διάρκεια της χρονιάς έχουν προγραμματισθεί ημερίδες για τα παιδιά αλλά και τους γονείς με θέματα όπως η βελτίωση διατροφής μικρών αθλητών , η ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών-αθλητών, η βελτίωση εκγύμνασης αθλητών εκτός ομάδας κλπ.

Επικεφαλής και υπεύθυνος λειτουργίας των ακαδημιών του συλλόγου είναι ο κος Νίκος Λατρόβαλης με τον οποίο θα μπορείτε να επικοινωνείτε για θέματα που αφορούν τη συμμετοχή του παιδιού σας στα προγράμματά μας.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου μας Πύρρου 10-12 στις ώρες 18.30-21.00 και τα Σάββατα 11.00-13.00.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210-7011576 και 210-7561292.

More in Ακαδημίες