Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Εθνικός – Παγκράτι 0-3

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα του βόλεϊ, αφού έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού, και φιγουράρει στην πρώτη θέση του Δεύτερου Ομίλου της Β’ Εθνικής.

Το συγκρότημα του Παγκρατίου με φόρα από την καλή εμφάνιση απέναντι στην Γκράβα, μπήκε δυνατά στον αγώνα από τον πρώτο κιόλας πόντο. Με όπλο το σερβίς, απέσπασε διαφορές σε κάθε σετ και κατόρθωσε να παίξει όμορφο βόλεϊ στη συνέχεια της αναμέτρησης. Οι πληθωρικές εμφανίσεις συνοδεύονται από θετικά αποτελέσματα και έτσι η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τους Ίωνες.

Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τους Ίωνες για το ντέρμπι του δευτέρου ομίλου, στο ΜΕΤΣ (κεκλεισμένων των θυρών).

ΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3
Σετ: 13-25, 14-25, 18-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ξυδερός): Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Ανδριώτης Αλέξανδρος, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος(C), Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Παππούλης Κυρίακος, Ζαρμπίνης Νίκος, Βανδαράκης Δημήτρης, Ζαρίφης Νίκος.

More in Βόλεϊ