Connect with us

Βόλεϊ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Πανελλήνιος 3-0

Η επιστροφή του κόσμου στις εξέδρες συνοδεύτηκε με νίκη, αφού το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας, στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, επικράτησε με 3-0 σετ της ομάδας του Πανελληνίου.

Δύο ιστορικές ομάδες διασταύρωσαν τις δυνάμεις τους στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, με φόντο την πρόκριση στα Προημιτελικά της διοργάνωσης του Κυπέλλου, στο Κλειστό του ΜΕΤΣ. Η ομάδα του Αντώνη Ξυδερού ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της, παρουσιάζοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε μεγάλα διαστήματα.

Η αποχή σχεδόν 11 μηνών από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις έκανε αισθητή την παρουσία της, καθώς η ομάδα δυσκολεύτηκε να «πιάσει ρυθμό», υποπίπτοντας σε αρκετά λάθη στα σετ. Ωστόσο, στις κρίσιμες στιγμές, όταν το σκορ ήταν οριακό, κατάφερνε να με απότομα ξεσπάσματα στην απόδοσή της να περάσει μπροστά, με αποτέλεσμα να κατακτήσει και τα τρία σετ.

Από τα θετικά της αναμέτρησης η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες για πρώτη φορά από την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Παρασκευή 08/10 με την ΕΑΟ Σπάτων, εκτός έδρας, για το θεσμό του Κυπέλλου, με φόντο την πρόκριση στο final-four.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ 3-0
Σετ: 25-20, 25-22, 25-19
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος, Στραγαλάς Δημήτρης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος(C), Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Καρράς Κωνσταντίνος(L), Χατζάτογλου Σταύρος, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Παππούλης Κυρίακος, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος.

More in Βόλεϊ