Connect with us

Βόλεϊ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Σπάτα – Παγκράτι 0-3

Η ομάδα του Παγκρατίου πανηγύρισε την πρόκρισή της στο final four του LIFE Κυπέλλου Ανδρών, σημειώνοντας την πρώτη σημαντική της αθλητική επιτυχία ύστερα από την επανίδρυσή της.

Με σοβαρή εμφάνιση και καλό ρυθμό ανά διαστήματα η ομάδα βόλλευ του Παγκρατίου πήρε την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του θεσμού, μολονότι το παιχνίδι απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή. Το ανταγωνιστικό σύνολο των ΕΑΟ Σπάτων, αποτελούμενο από έμπειρους παίκτες, άσκησε πίεση στην ομάδα του Αντώνη Ξυδερού, η οποία όμως στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης παρουσιάστηκε ψύχραιμη και ικανή να διατηρήσει το προβάδισμα που εξασφάλιζε. Με όπλο το μπλοκ και τα υψηλά ποσοστά στην επίθεση η νίκη ήρθε χωρίς απώλεια σετ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Η πρόκριση αυτή πανηγυρίστηκε δεόντως από παίκτες και τεχνικό επιτελείο και φιλοδοξούμε να ακολουθήσουν πολλές ακόμα για το σύλλογο.

Επόμενος αγώνας, την Παρασκευή 15/10 με τον Εθνικό ΓΣ για την πρεμιέρα της LIFE Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ (εκτός έδρας).

ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 0-3
Σετ: 19-25, 23-25, 16-25
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Στραγαλάς Δημήτρης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος(C), Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Παππούλης Κυρίακος, Φιλίππου Άγγελος, Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος.

More in Βόλεϊ