Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Νηρεύς 3-0

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Παγκρατίου που επικράτησε με το καθαρό 3-0 επί του Νηρέα εντός έδρας και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος.

 

Με πειστική εμφάνιση και με σημάδια βελτίωσης σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού του, το Παγκράτι πήρε το καθαρό τρίποντο απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα. Στο πρώτο σετ, η ομάδα μας απέφυγε τα πολλά λάθη και με όπλο το σερβίς πήρε μια μεγάλη διαφορά την οποία και κράτησε μέχρι το 25-16. Στο δεύτερο σετ, ο Νηρέας έβγαλε αντίδραση και με όπλο την άμυνα παρέμενε κοντά στους πόντους. Ωστόσο, η ποιότητα των παικτών μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα κομβικά σημεία του σετ, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 2-0, με 25-21. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, όπου οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν τους πόντους και δοκίμασαν νέα πράγματα, ώστε να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με 25-21.

 

Χρήσιμα συμπεράσματα αντλούνται από το παιχνίδι αυτό για το τεχνικό επιτελείο ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος. Επόμενη αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Πέμπτη 17/11 και ώρα 21.45 στο Γήπεδο Πεύκης, απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας 2004 για την 6η Αγωνιστική, της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

 

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΝΗΡΕΥΣ 3-0

Σετ: 25-16, 25-21, 25-21

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Σ. ΛΟΙΖΙΔΗΣ): Μ. Δαλέκος (Α), Μ. Ντινόπουλος, Κ. Παππούλης, Δ. Μαρκάκης, Γ. Νιάρχος, Θ. Παπαθεοδοσίου, Α. Παπαδόπουλος, Ν. Ζαρίφης, Γ. Παππάς, Π. Γκάνιας, Γ. Μαρκόπουλος (Λ), Κ. Καρράς (Λ), Θ. Νικολάου, Δ. Στραγαλάς, Γ. Καρύδας, Σ. Καμαρινόπουλος

More in Βόλεϊ