Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 60-62

Η αδυναμία μας να κερδίσουμε μέσα στο ΜΕΤΣ και οι ήττες στο καλάθι έπαψαν πλέον να είναι σύμπτωση. Είναι ο κανόνας που φανερώνει σημαντικά προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και νοοτροπίας και ψυχολογίας. Με πολύ κακή εμφάνιση που έδειξε ότι η σχετικά καλή απόδοση στην Ελευσίνα ήταν μία μικρή αναλαμπή, η ομάδα μας πέταξε ακόμα μία ευκαιρία να κερδίσει δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει κοινό στόχο δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Σε ένα παιχνίδι που δεν διαφήμισε ιδιαίτερα το μπάσκετ καθώς και οι δύο ομάδες έπαιξαν κακό μπάσκετ κέρδισε εκείνος που ήταν πιο σοβαρός. Η Ολυμπιάδα εκμεταλλεύτηκε την μόνιμη αδυναμία μας στα rebounds και την ανικανότητά μας να κρατήσουμε μικρές ή μεγαλύτερες διαφορές όταν τις δημιουργούμε και πήρε το ροζ φύλλο αφού οι παίκτες μας με το σκορ στο 60-62 κατάφεραν να αστοχήσουν σε τρείς συνεχόμενες προσπάθειες με τους Μίχαλο Βαρδιάνο και Λόλα εκ των οποίων η τελευταία απλά ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ. Η συνολική χθεσινή εικόνα δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια σε φιλάθλους και διοίκηση ειδικότερα επειδή κάποιοι ή μάλλον αρκετοί παίκτες μας είναι ολοφάνερο πως αγωνίζονται σύμφωνα με την λογική της προσωπικής διάκρισης και όχι της αναγκαιότητας για νίκη της ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 35-35, 54-46, 60-62.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Παπαδόπουλος): Σκουζής, Λόλας 9 (1), Βασιλόπουλος 11 (2), Καράβολας 2, Βαρδιάνος 12 (3), Δημακός, Μίχαλος 14 (2), Μαχαίρας 12, Πλουτέτσκι, Τζουγκαράκης.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Καλατζής): Συμεόπουλος, Ακτύπης 6, Μακρής 16 (2), Δήμου, Μακρής Δ. 5, Κουτρούλιας 8, Τσότσος 9, Βεσκούκης 18 (1).

More in Μπάσκετ Ανδρών