Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΚΟΣ, ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ , Θ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΛΒΑΝΟΣ

Ο Α.Ο Παγκρατίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Δημάκο (1,92 – 22 ετών), και την έναρξη της συνεργασίας με τους Τάσο Αντωνάκη (2,04 – 19 ετών), Νίκο Σακελλαρόπουλο (1,90 – 25 ετών), Γεράσιμο Μανταλβάνο (2,00 – 19 ετών) και Θοδωρή Βασιλόπουλο (1,96 – 19 ετών).

Ο Γιάννης Δημάκος αγωνίστηκε την περσινή χρονιά στην ομάδα μας όπου είχε σε 6,7 πόντους μ.όρο σε 25 παιχνίδια. Ο Τάσος Αντωνάκης προέρχεται από την ΑΕΚ όπου στην περσινή Α1 είχε 0,5 πόντους μ.όρο σε 4 παιχνίδια, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Ο Νίκος Σακελλαρόπουλος ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του πόιντ γκάρντ, πέρυσι αγωνίστηκε στον Άλιμο (Γ΄Εθνική), ενώ έχει αγωνισθεί και στις Προοδευτική, Κορωπί και Αγία Παρασκευή. Ο Γεράσιμος Μανταλβάνος πέρυσι ήταν στο Μαρούσι όπου στα πλαίσια της Α1 αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι ενώ ξεκίνησε από τα παιδικά του Παναθηναϊκού. Τέλος ο Θοδωρής Βασιλόπουλος αγωνιζόταν στα εφηβικά του Ίκαρου Καλλιθέας ενώ έχει περάσει και από την Ελευθερία Μοσχάτου.

ΔΗΜΑΚΟΣ: “Χάρηκα πάρα πολύ που έμεινα στην ομάδα για δεύτερο χρόνο. Η διοίκηση έδειξε ότι με ήθελε πάρα πολύ, κάτι που ήθελα και εγώ. Χαίρομαι που θα παίξω για δεύτερη χρονιά σε μία ομάδα με κόσμο και ελπίζουμε για κάτι καλύτερο σε σχέση με την περσινή χρονιά. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για στόχους καθώς ακόμα η ομάδα μας δεν είναι έτοιμη καθώς δεν έχει κλείσει το ροστερ της.

ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ: “Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα που θα αγωνιστώ στο Παγκράτι. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα, είτε 1 λεπτό παίξω είτε όσο με χρειαστεί ο προπονητής να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται”

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ: “Το Παγκράτι είναι ένα σωματείο με πολύ κόσμο και μεγάλη ιστορία. Θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο μπορούμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και την υπογραφή μου στο Παγκράτι και στόχος είναι να παίξουμε καλά και να πάμε όσο ψηλότερα μπορούμε”

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ.: “Ήρθα σε ένα ιστορικό και μεγάλο σύλλογο, και θέλω και εγώ να συνεισφέρω ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει η ομάδα για την νέα χρονιά. Εγώ με συνεχή προσπάθεια και δουλειά θα προσπαθήσω να γίνομαι όλο και καλύτερος μέσα από την ομάδα”

ΜΑΝΤΑΛΒΑΝΟΣ: “Το επιθυμητό θα είναι να πάει καλά η ομάδα ώστε μέσα από αυτή να φανούμε και εμείς. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα και θα προσπαθήσω να είμαι υπάκουος και πιστός στις εντολές του προπονητή μου”

 

More in Μπάσκετ Ανδρών