Connect with us

Ακαδημίες

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΕΦΗΒΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ

Ν.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 28-38

Κάτω από δύσκολες συνθήκες σε ένα ανοιχτό γήπεδο που δυσκόλευε πολύ τις προσπάθειες των παικτών, οι παίδες κατάφεραν να πετύχουν την 2η συνεχόμενη νίκη τους αυτή τη φορά απέναντι στη Νίκη Αμαρουσίου με 28-38. Η ομάδα κατάφερε να βγάλει πολύ ενέργεια στο γήπεδο και παρότι το παιχνιδι ηταν ντέρμπι για 3 δεκάλεπτα, στο τελευταίο, η ομάδα μας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους και έτσι έφυγε με το διπλό από το Μαρούσι!

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 9,ΙΩΑΝΝΟΥ,ΚΑΛΗ 8,ΦΕΡΤΗΣ ,ΚΑΣΟ 1,ΖΕΤΟΣ,ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΠΥΡΗ,ΚΑΚΚΟΣ,ΣΤΑΓΚΟΣ ,ΣΚΕΝΤΖΟΣ 11(1),ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ 9.

ΕΦΗΒΙΚΟ

Ν.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 51-38

Το εφηβικό και πάλι δεν είχε καλή βραδιά και στερούμενο και των υπηρεσιών του Δημητράτου ζευγάρωσε τις ήττες του. Το πρωτο δεκαλεπτο ξεκινησε με πολλές κακές επιλογές και από τις 2 ομάδες, γι’ αυτό και το σκορ πήγε χαμηλά (10-8) Γενικά στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαμε τον έλεγχο των rebounds αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη παραγωγικότητα στην επίθεση. Ευτυχώς ούτε ο αντίπαλος ήταν σε καλή βραδιά επιθετικά και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 22-17. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι αντπαλοι βελτίωσαν την επιθετική τους απόδοση ξεφεύγοντας με 12 πόντους (39-27). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η προσπάθεια για ανατροπή της διαφαινόμενης ήττας δεν καρποφόρησε με αποτέλεσμα το τελικό σκορ να διαμορφωθεί στο 51-38. Η ομάδα μας πραγματοποίησε συνολικά 20 λάθη, είχε 7/18 βολές και 1/12 τρίποντα. Πρώτος σκόρερ ο Φεραταϊ ο οποίος όμως έκανε αρκετά λάθη.Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κώστα Ντούκα με 6 πόντους, 15 rebounds, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 1 λάθος. Βοήθειες έδωσε και ο Καραίνδρος με 7 πόντους ,6 rebounds , 1 κλέψιμο, 1 ασίστ, 2 λαθη.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: ΦΕΡΕΤΑΙ 8,ΑΡΦΑΡΑΣ,ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΣ 7(1),ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ 1,ΘΕΟΦΑΝΑΚΗΣ 2,ΦΕΛΕΚΗΣ 6,ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΥΜΠΕΡΕΑΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ 8,ΝΤΟΥΚΑΣ 6,ΤΣΟΥΧΛΑΡΗΣ .

More in Ακαδημίες