Connect with us

Ακαδημίες

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ – ΕΦΗΒΙΚΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΟ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 41-40

Νέα επιτυχία για την παιδική μας ομάδα η οποία κέρδισε με 41-40 την αντίστοιχη του Φιλαθλητικού . Οι παίδες κερδίζουν τις εντυπώσεις τουλάχιστον όσον αφορά τα αποτελέσματα αφού κατάφεραν να φθάσουν στη νίκη χωρίς όμως καλή απόδοση. Το παιχνίδι ξεκίνησε θετικά για την ομάδα μας η οποία στο 1ο δεκάλεπτο εξασφάλισε διαφορά 10 πόντων την οποία όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει και βρέθηκε στο ημίχρονο να χάνει με 20-22. Στο δεύτερο ημίχρονο οι 2 ομάδες συμβάδισαν μέχρι το τέλος με τον Φιλαθλητικό να προηγείται 40-39 στο 39.30” ύστερα από αβίαστο λάθος μας. Στην συνέχεια γίνεται νέο λάθος από την ομάδα μας το οποίο έμεινε ατιμώρητο καθώς στην άμυνα κλέψαμε την μπάλα και παράλληλα κερδίσαμε και αντιαθλητικό φάουλ πετυχαίνοντας 1/2 βολές κάνοντας το σκορ 40-40 και έχοντας και το δικαίωμα για νέα επίθεση στην οποία ο Κάσο ύστερα από δικό του άστοχο σουτ παίρνει το rebound και κερδίζει φάουλ 1,3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Με μία εύστοχη βολή χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας αφού στην τελευταία του προσπάθεια ο Φιλαθλητικός δεν κατάφερε να πετύχει καλάθι.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:Μανιατόπουλος 3(1), Κάκκος, Κάλη 6, Φέρτης, Κάσο 5, Ζέτος, Μάρδας, Σπύρη, Στάγκος 3, Κουβέλης, Σκέντζος 18(1), Γιακουμάκης 6.

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ 33-41

Η εφηβική μας ομάδα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ιωνικό και ηττήθηκε με 33-41. Το ξεκίνημα ήταν ιδιαίτερα κακό για του εφήβους οι οποίοι με 3/15 εντός παιδιάς βρέθηκαν βρέθηκαν να χάνουν στο 1ο δεκάλεπτο με 8-13. Η αστοχία συνεχίστηκε και στο 2ο δεκάλεπτο με το ημίχρονο να λήγει με 14-23. Στο 2ο ημίχρονο δεν υπήρξε η αναμενόμενη αντίδραση με εξαίρεση μερικά λεπτά στο 4ο δεκάλεπτο οπότε η ήττα ήρθε φυσιολογικά με σκορ 33-41.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ: Φερετάϊ 7(1), Αρφαράς, Καραϊνδρος 6, Τσαούσι, Δημητράτος 6, Θεοφανάκης, Φελέκης, Κοροπούλης, Λυμπερέας, Παρασκευόπουλος 8(1), Ντούκας 2, Τσούχλαρης 2.

More in Ακαδημίες