Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 2-3

Η απόλυτη “αθλητική” αυτοκτονία συντελέστηκε στο γήπεδο του Ελληνικού καθώς η ομάδα μας κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι, το οποίο μέχρι το 77΄έλεγχε απόλυτα, ενώ από το 80΄αγωνιζόταν και με παίκτη περισσότερο λόγω της αποβολής του Λεμπέση της Αναγέννησης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρόλα αυτά η φιλοξενούμενοι κατάφεραν με γκολ του Ρέτσοφ στις καθυστερήσεις να επικρατήσουν της ομάδας μας με 3-2, δυσχεραίνοντας τα μέγιστα την υπόθεση παραμονής.

Με το ξεκίνημα (στο 2΄) η ομάδα της Πετρούπολης προηγήθηκε με 1-0 χάρη σε ένα μακρινό σουτ του Σούσουρα, το οποίο άλλαξε πορεία στον αέρα και αιφνιδίασε τον Μπούρθη. Από εκεί και πέρα η ομάδα μας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα. Με τον Πετράκη αιχμή του δόρατος άρχισε να ταλαιπωρεί την άμυνα των φιλοξενούμενων, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 16΄με το πρώτο γκολ του Πετράκη με την φανέλα της ομάδας μας (στην φωτογραφία πετυχαίνει το 1-1).

Στη συνέχεια η ομάδα μας έχασε μια μεγάλη (από τις πολλές) ευκαιρία όταν ο Πετράκης με απίθανο τακουνάκι έβγαλε τετ α τετ τον Καστάνη ο οποίος προ του Καζάκου σούταρε απελπιστικά άουτ. Ωστόσο στο 28΄ο Μαραγκός μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια πέτυχε το 2-1. Από εκεί και πέρα ο Πετράκης έχασε μια καλή ευκαιρία ενώ στο 45΄ο διαιτητής Γεωργής αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Κατσαρού στον Πετράκη.

Ως το 60΄και με τον Πετράκη σε καλή κατάσταση η ομάδα μας δημιουργούσε και έχανε ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι. Ο τραυματισμός του σκόρερ της ομάδας μας (τράβηγμα στο δικέφαλο) αλλά και η μεγάλη ευκαιρία του Μπαντού στο 76΄αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντας, και έτσι από την στιγμή που δεν τελειώνεις ένα δικό σου παιχνίδι ο νόμος του ποδοσφαίρου σε τιμωρεί. Στην επόμενη φάση ο Λεμπέσης κέρδισε πολύ αυστηρό πέναλτι, όταν ο Μπούρθης ενώ η μπάλα έβγαινε αουτ (δεν την προλάβαινε ο επιθετικός της Αναγέννησης) φάνηκε να τον ακουμπάει και να τον ανατρέπει. Έτσι ο Ρούβαλης έκανε το 2-2 στο 77′.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λεμπέση στο 80′, η ομάδα μας δεν κατάφερε παρά την έντονη πίεση να πετύχει το νικητήριο γκολ. Αντίθετα σε μια αντεπίθεση της ομάδας της Πετρούπολης το δέχτηκε, καθώς ένα σούτ του Ρέτσοφ έξω από την μεγάλη περιοχή στάθηκε αδύνατο να αποκρούσει ο αρνητικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι Μπούρθης.

Πλέον η ομάδα μας έμεινε κολλημένη στους 3 βαθμούς έπειτα από 8 παιχνίδια.

Παγκράτι: Μπούρθης, Ξουραφάς, Τζανετάκης, Θωμάς, Μπαντού, Τάταρης (61′ Μαστρορόπουλος), Κασιμάτης, Μαραγκός (81΄Σπηλιόπουλος), Πετράκης, Ραφτόπουλος, Καστάνης.

More in Ποδόσφαιρο