Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-2

Το καλύτερο για το κλείσιμο του πρώτου γύρου κρατούσαν τα παιδιά του Παύλου Κυριακουλέα τα οποία πέτυχαν την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους, επικρατώντας μέσα στην Καισαριανή του Φωστήρα με 2-1.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα μας έκλεισε τον πρώτο γύρο με 16 βαθμούς, και σταθερά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ελπίζοντας βάσιμα στην σωτηρία της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα μας, η οποία προηγήθηκε στο 10′ με γκολ του Καστάνη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα την πάσα του Τάταρη και με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν στο 40′ να ισοφαρίσουν σε 1-1, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Η πίεση από την πλευρά του Φωστήρα εντάθηκε αλλά ο Πανδής για ακόμα ένα παιχνίδι είχε κατεβάσει τα ρολά. Έτσι ήρθε το 80′ όταν ο Καραγιάννης με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων πέτυχε το τελικό 2-1.

Πραγματικά αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια, σε μια ομάδα που ο καθένας δίνει ότι μπορεί και αποτελείται από παιδιά που τιμούν την μαυροκόκκινη φανέλα.

Παγκράτι: Πανδής, Καλιάγρας, Μαραγκός, Θωμάς, Σαμαράς, Καραγιάννης (90′ Ξουραφάς), Κασιμάτης, Τζανετάκης, Τάταρης, Καστάνης (70′ Μαστορόπουλος), Χαραμής.

More in Ποδόσφαιρο