Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 1-0

Μια κομβικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία, μετά την επικράτηση της με 1-0 με αντίπαλο τα Πετράλωνα.

Ήταν ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας και για τις δυο ομάδες, καθώς σε περίπτωση νίκης των φιλοξενούμενων θα βύθιζαν την ομάδα μας στην 15η και προ τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ πλέον μετά την νίκη μας απέχουμε 6 βαθμούς από τα Πετράλωνα, κάνοντας σημαντικό βήμα παραμονής.

Έτσι οι παίκτες των Πετραλώνων ξεκίνησαν καλύτερα και μόλις στο 2′ είχαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία για γκολ. Συγκεκριμένα ο Μουράτι, μετά από λάθος της άμυνας μας βρέθηκε μόνος απέναντι στον Πανδή, με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα της ομάδας μας να πραγματοποιεί μια πολύ δύσκολη απόκρουση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν στάθηκαν εκεί και στο 14′ είχαν δοκάρι μετά από πλασέ του Κούρτογλου.

Από εκείνο το σημείο και πέρα η ομάδα μας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και έφτασε στο γκολ με τον Καστάνη στο 30′. Ήταν μια πολύ ωραία προσπάθεια του αρχηγού της ομάδας μας Κώστα Σπηλιόπουλου, ο οποίος με πάσα ακριβείας βρήκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής τον Γιώργο Καστάνη ο οποίος με άπιαστο πλασέ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα.

Οι παίκτες του Παύλου Δαούτη διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Τεπελένα.

Αξίζουν να σημειωθούν οι επιστροφές των Σπηλίοπουλου (μετά από τιμωρία 6 αγωνιστικών) και τον Πετράκη, Λέντζα.

Παγκράτι: Πανδής, Ξουραφάς (46′ Λέντζας), Τζανετάκης, Θωμάς, Σαμαράς, Μαστορόπουλος, Σπηλιόπουλος, Τάταρης (54′ Κασιμάτης), Καστάνης (67′ Πετράκης), Ραφτόπουλος, Μαραγκός.

More in Ποδόσφαιρο