Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΚΟΥΚΑΚΙ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-1

Χρυσή ευκαιρία έχασε η ομάδα μας να αποσπαστεί έξι βαθμούς από το Κουκάκι καθώς δέχθηκε την ισοφάριση από τους γηπεδούχους στο 90ο λεπτό, με το εξ’αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής να λήγει ισόπαλο 1-1.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλύτερα το παιχνίδι (το παιχνίδι ξεκίνησε από το 6′ χωρίς να υπάρχει σκορ) και κατάφερε να προηγηθεί στο 14′ με τον Καλιάγρα. Συγκεκριμένα ο Σπηλιόπουλος εκτέλεσε φάουλ από τα πλάγια και ο Καλιάγρας με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το 1-0. Με αυτό το σκορ τελείωσε το ημίχρονο με τον Παύλο Δαούτη να αναγκάζεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Χαραμή με τον Κασιμάτη.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα και το δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να χάσει δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Πετράκη, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ημίχρονο στην θέση του Τάταρη.

Έτσι από την στιγμή που δεν κλειδώσαμε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι μας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα (στις καθυστερήσεις του πρώτου γύρου είχαμε ισοφαρίσει με τον Καστανη σε 1-1) καταφέροντας να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, μετά από μια ανύποπτη φάση στο 90′.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ακάδημο Αμαρουσίου.

Παγκράτι: Πανδής, Καλιάγρας, Τζανετάκης, Θωμάς, Σαμαράς (68′ Λέντζας), Μαστορόπουλος, Σπηλιόπουλος, Τάταρης (45′ Πετράκης), Καστάνης, Ραφτόπουλος, Χαραμής (24′ Κασιμάτης).

More in Ποδόσφαιρο