Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας μας σχετικά με την διαιτησία του αγώνα της Κατερίνη και τον τρόπο που η ομάδα μας οδηγήθηκε στην ήττα από τον Πιερικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σάββατο το απόγευμα στην Κατερίνη, γίναμε μάρτυρες ενός σχεδίου που έχει προδιαγραφεί από την αρχή του Πρωταθλήματος. Κι αυτοί που είναι βαθιά ζυμωμένοι στο χώρο ξέρουν πολύ καλά τι εννοούμε. Απλά πιστεύαμε ότι θα κρατούνταν έστω τα προσχήματα κι ότι οι εντολοδόχοι θα σέβονταν τον ιδρώτα λίγων ηρώων, οι οποίοι σε πείσμα των καιρών, όρθωσαν ανάστημα απέναντι σε αντίξοες συνθήκες και με όπλο την αγάπη τους απέναντι στο άθλημα και το σεβασμό στην ιστορική φανέλα που φορούσαν, φώναξαν παρόντες σε ένα αγώνα, που για όλους πριν την έναρξη θεωρούνταν χαμένος. Ολοι εμείς που ασχολούμαστε με το Σωματείο, αναγνωρίζουμε και τα λάθη που έχουμε κάνει και τις παραλείψεις στις οποίες έχουμε προβεί και δεν αναζητούμε άλλοθι για την κακή φετινή μας πορεία. Δεχόμαστε ότι το μερίδιο που μας αναλογεί είναι τεράστιο. Ουδέποτε δε στραφήκαμε ενάντια σε ανθρώπους και παράγοντες άλλων ομάδων, παρά μόνον όταν προκληθήκαμε γιατί σεβόμαστε τον τιτάνιο αγώνα που κάνουν σε πολύ χαλεπούς καιρούς.

Θα πρέπει όμως αυτοί που αποτελούν σημαντικούς παράγοντες ενός αγώνα, και μάλιστα πληρώνονται γι’αυτό κι αναφερόμαστε σε διαιτητές, κομισάριους, κριτές, χρονομέτρες κλπ., τουλάχιστον να σέβονται τίμιους αγώνες αθλητών και προπονητών που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, για ότι κι αν κάνουμε. Αν καταβαραθρώνονται τέτοιες προσπάθειες με τον πλέον ατιμωτικό τρόπο, όπως έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα, τότε ένα είναι βέβαιο.Δεν υπάρχει ελπίδα…

Οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, ήτοι οι αξιότιμοι κύριοι διαιτητές, και ο «μάτσο» χρονομέτρης αν τύχει και διαβάσουν αυτό το κείμενο, ας αναλογιστούν πόσο «μάτωσαν» κάποιους αθλητές,και έναν προπονητή, που τόλμησαν να ορθώσουν ανάστημα για να κερδίσουν.Ας σκεφτούν πόσο κακό κάνουν τέτοιου είδους πρακτικές όχι μόνον στο χώρο μας αλλά και στην κοινωνία. Και τους παρακαλούμε πολύ. Να μην το ξαναεπαναλάβουν ή καλύτερα να πάνε στα σπίτια τους. Κανείς δεν τους έχει ανάγκη.


Για το Δ.Σ του Α.Ο. Παγκρατίου


Ο Πρόεδρος

 

Δημήτρης Παπακυριάκης

 

 


More in Μπάσκετ Ανδρών