Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 1-0

Βαθμολογική ανάσα πήρε η ομάδα μας καθώς επικράτησε δύσκολα της ουραγού Πέρα Κλούμπ στα Σούρμενα με 1-0 και ετοιμάζεται για το ντέρμπι παραμονής εκτός έδρας με τα Πατήσια…

Ήταν φανερό από την έναρξη του παιχνιδιού ότι το άγχος της νίκης είχε κυριεύσει τους παίκτες μας, καθώς τυχόν ήττα θα μας έφερνε μια ανάσα από τον άμεσο υποβιβασμό.

Απέναντι σε μια ομάδα χωρίς βαθμό, με παθητικό 96 γκολ (πλέον 97) και με μόλις 4 ενεργητικό, οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν την παραμικρή ευκαιρία, με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει χωρίς σκορ και με κακή ποιότητα.

Μια όμορφη ενέργεια των Σπηλιόπουλου, Πετράκη βρήκε τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 60′ καθώς με όμορφο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Βενιζέλο. Ο ίδιος (Σπηλιόπουλος) δώδεκα λεπτά μετά έχασε την ευκαιρία να κάνει το 2-0, πριν ο Πολύζος χάσει από την πλευρά των φιλοξενούμενων χρυσή ευκαιρία στο 83′ να πετύχει το απόλυτο σοκ. Συγκεκριμένα ο επιθετικός της Πέρα μόνος προ του Ντεντέ, σημάδεψε με το κεφάλι του το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της ομάδας μας.

Επόμενο και καθοριστικό παιχνίδι όσο αφορά την παραμονή με τα Πατήσια εκτός έδρας. Καθοριστικό καθώς έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε τα Πατήσια έχουν 26 βαθμούς, εμείς 25 και από 22 Αναγέννηση Πετραλώνων (μας έχουν νικήσει δυο φορές) και Πετράλωνα. Αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα η ομάδα μας θα έπαιζε μπαράζ παραμονής.

Ολόψυχα περαστικά ευχόμαστε στον Μάινα, επιθετικό της Πέρα, καθώς σε σφοδρή σύγκρουση του στο 32′ με τον Ντεντέ τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο και κολάρο στον λαιμό του.

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 1-0

Διαιτητές: Κολιάκος, Κιοσές, Τζελίκος

Σκόρερ: 60′ Σπηλιόπουλος

Παγκράτι (Δαούτης): Ντεντές, Ξουραφάς (46′ Μαστορόπουλος), Τζανετάκης, Κασιμάτης, Σαμαράς, Καραγιάννης (46′ Ρουμελιώτης), Σπηλιόπουλος, Τάταρης (62′ Λέντζας), Καστάνης, Ραφτόπουλος, Πετράκης

More in Ποδόσφαιρο