Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΑΤΗΣΙΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-0

Ήττα ΣΟΚ, με 1-0, υπέστη η ομάδα μας στο Γαλάτσι από τα Πατήσια και πλέον καλείται την επόμενη αγωνιστική στον εντός έδρας παιχνίδι με τον Γκυζιακό να υπερβάλει εαυτό αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε νωθρή, χωρίς αγωνιστικό προσανατολισμό και δεν μπόρεσε σε κανέναν σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει την εστία του Αργυρόπουλου.

Έτσι μοναδικός της στόχος ήταν η αναχαίτιση των επιθέσεων της γηπεδούχου ομάδα, η οποία επίσης έπαιζε “τελικό” παραμονής. Σημαντικό ρόλο στην καλή μας αμυντική λειτουργία έπαιξε ο Δημήτρης Πανδής, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι στο 42′.

Στο μοναδικό διάστημα που οι παίκτες του Παύλου Δαούτη φάνηκαν απειλητικοί ήταν το δεκάλεπτο από το 70′ ως το 80΄χωρίς να καταφέρουν ωστόσο να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση.

Στο 85′ οι γηπεδούχοι σημάδεψαν το κάθετο δοκάρι του Πανδή, ενώ στο 91′ αποβλήθηκε ο Γιώργος Καστάνης.

Η μοιραία στιγμή για την ομάδα μας ήρθε στο 95′ όταν ο Ορφανός εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην μικρή μας περιοχή και σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

ΠΑΤΗΣΙΑ ΓΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-0

Σκόρερ: 95′ Ορφανός

Διαιτητές: Σύψας, Αλιμάρας, Συναϊτής

Παγκράτι (Δαούτης): Πανδής, Λέντζας, Τζανετάκης, Κασιμάτης, Σαμαράς, Καραγιάννης, Μαστορόπουλος (46′ Πετράκης), Τάταρης, Καστάνης, Ραφτόπουλος, Μαραγκός (60′ Ξουραφάς).

 

More in Ποδόσφαιρο