Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΣΙΠΙΔΗ – ΘΟΔΩΡΗ ΣΧΙΖΑ

Παρουσιάστηκε στον κόσμο του Παγκρατίου το μεσημέρι και επίσημα ο υποψήφιος νέος χρηματοδότης της ομάδας μπάσκετ Απόστολος Τσιπίδης ο οποίος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του συλλόγου Θοδωρή Σχίζα μίλησε για το πλάνο του και τους λόγους που αποφάσισε να εμπλακεί στα κοινά της Αθηναϊκής ομάδας.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Θοδωρής Σχίζας ο οποίος καλωσόρισε τον Απόστολο Τσιπίδη ο οποίος με φόντο την τρόπαιο θήκη του ιστορικού συλλόγου ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφέροντας τον λόγο που αποφάσισε να επενδύσει στο Παγκράτι. Ο πρόεδρος του Παγκρατίου αφού τον καλοσώρισε τόνισε: “Καλωσορίζουμε τον υποψήφιο χρηματοδότη της ομάδας Απόστολο Τσιπίδη στην οικογένεια του Παγκρατίου και ευχόμαστε ολόψυχα να ολοκληρωθεί το πλάνο που αναμένεται να σας παρουσιάσει.”

 

Τσιπίδης: Θα τα ξαναπούμε στην Α1

 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μπροστά σε ανθρώπους της διοίκησης του ΑΟ Παγκρατίου αλλά και σε ανθρώπους που δεν φαίνονται…ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες και κάνουν σοβαρή δουλεία για όφελος του συλλόγου.

Πριν δυο περιόδους θέλησα να έρθω και πάλι στο Παγκράτι αλλά κάποια πράγματα δεν πήγαν σωστά και έτσι δεν έγινε ο γάμος…ο οποίος πήρε σάρκα και οστά αυτό το καλοκαίρι, και είμαι εδώ να στηρίξω την προσπάθεια του προέδρου Θοδωρή Σχίζα.

Ξέρω πολλά για τον σύλλογο, την ιστορία καθώς είναι ένας σύλλογος που έχει κάνει πολλά στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Όπως πριν από δύο χρόνια που είχα πάρει στα χέρια μου τις τύχες ενός άλλου συλλόγου όπως είναι ο Ηρακλής, έτσι τώρα και στο Παγκράτι δεν δηλώνω οπαδός της ομάδας.Δηλώνω οπαδός του Ηρακλή αλλά από σήμερα και πέρα η καρδιά μου θα χτυπάει για το Παγκράτι”.

 

Συνεργασία με Μέγκα Βιζούρα και Bamitex ΑΕΒΕ

 

“Όπως έχουμε συζητήσει στο πλάνο που έχουμε αναλύσει με τον πρόεδρο της ομάδας το Παγκράτι θα αναπτύξει συνεργασία με την Μέγκα Βιζούρα ιδιοκτησίας του γνωστού μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Η εν λόγω ομάδα αγωνίζεται στην Α1 του Σέρβικου πρωταθλήματος και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα και προπονητής της ο οποίος θα αναλάβει τμήμα των υποδομών. Θα κυλάει πολύ Σέρβικο…αίμα στο φετινό Παγκράτι θέλοντας να φτιάξουμε τις ακαδημίες στο πρότυπο των Σερβικών ομάδων.

Μεγάλος χορηγός της φετινής μας προσπάθειας θα είναι η εταιρεία λευκών ειδών BAMITEX ΑΕΒΕ η οποία θα διαφημίζεται στην φανέλα της ομάδας”.

 

Κακιούσης και παίκτες…

 

“Έχω κάνει μια συνάντηση με τον Λευτέρη Κακιούση ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αλλά ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς είναι ο Κακιούσης και αυτό τα λέει όλα.Ο ίδιος δέχεται καθημερινά προτάσεις και και την προσεχή Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι οριστικά κοντά μας.Αν δεν γίνει αυτό έχουμε και άλλες επιλογές τις οποίες θα δούμε προσεκτικά.Δεν θέλουμε να πραγματοποιήσουμε τα λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Όσο αφορά τους παίκτες, έχουμε κλείσει δυο Σέρβους. Ο πρώτος είναι ο Dusan Virijevic που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλων Πατρών και ο δεύτερος είναι ο Aleksandar Gajic που έχει περάσει από τον Ηλυσιακό.Και με τους δύο έχουμε συμφωνήσει σε όλα.

Επίσης υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είναι μαζί μας ο Βλάντο Πέτροβιτς με τον οποίο έχω μιλήσει ενώ έχει γίνει και μια κρούση στον Δημήτρη Δέσπο”.

 

Σεβαστός επιχειρηματίας ο Μπογονικολός


“Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Νίκο Μπογονικολό ο οποίος παραμένει κοντά μας, και ο οποίος ήταν ο χρηματοδότης της ομάδας πέρυσι. Αν δεν υπήρχε ο Μπογονικολός, δεν θα είχε σωθεί η ομάδα και δεν θα ήμασταν εδώ τώρα να συζητάμε.Πρόκειται για ένα σεβαστό επιχειρηματία με πολύ πετυχημένη πορεία στον χώρο.

Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά είναι μια καλή ευκαιρία να ανέβει το Παγκράτι εκεί που του ανήκει δηλαδή στην Α1.Όπως και το 2009 με τον Ηρακλή έτσι και φέτος με το Παγκράτι πιστεύω θα ανέβουμε στην μεγάλη κατηγορία, αλλά ακόμα και αν δεν το πετύχουμε εγώ θα παραμείνω εδώ με την προϋπόθεση ότι πρόεδρος θα παραμείνει ο Θοδωρής Σχίζας”.

 Σχίζας, Μετς και βαριά φανέλα


“Ο λόγος που ήρθα στο Παγκράτι ήταν κυρίως η παρουσία του Θοδωρή Σχίζα, αλλά και η βαριά φανέλα που φέρνει ο σύλλογος.Επίσης όταν θελήσει κάποιος να επενδύσει σοβαρά στην Αθήνα δεν έχει και πολλές επιλογές μπροστά του.

Επίσης το Μετς είναι μια πάρα πολύ ισχυρή έδρα. Έχουμε φιλοξενηθεί με τον Ηρακλή σε αυτή την έδρα και νιώσαμε από πρώτο χέρι τη δυναμική του.Λίγα γήπεδα όπως του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ του Ηρακλή αλλά και το Μετς έχουν τέτοια ατμόσφαιρα.Επίσης περπατώντας στο Παγκράτι αντιλαμβάνεται ότι είναι από τις λίγες περιοχές της χώρας που ακόμα κυκλοφορούν…αρσενικοί.Είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.Βήμα προς βήμα θα πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας.

Θα τα ξαναπούμε στην Α1″

More in Μπάσκετ Ανδρών