Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΘΕΟΥ ΚΑΙ “ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ”

To Δ.Σ του συλλόγου μας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά το αδελφικό σωματείο του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου για την πραγματικά άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην ομάδα τους παράγοντες και τους φιλάθλους το Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ που βρέθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στο Μεσολόγγι. Θεωρούμε, και δεν λαθεύουμε, πως τόσο το σωματείο όσο και εμείς προσωπικά κερδίσαμε νέους φίλους που είναι σπουδαίοι άνθρωποι με όραμα και αξίες. Η χαρά και η συγκίνησή μας όμως αυξήθηκαν ακόμα περισσότερο και από το γεγονός πως συναντήσαμε μετά από πολλά χρόνια έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή που τίμησε την φανέλα της ομάδας volley του ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ στις αρχές της δεκαετίας του 70, τον Δημήτρη Παπαθέου. Τα λόγια του κου Παπαθέου ενώπιον των φιλάθλων του Μεσολογγίου για το τι σήμαινε και τι πρόσφερε το Παγκράτι στη κοινωνία και τη νεολαία της εποχής εκείνης μας γέμισαν συγκίνηση αλλά και ευθύνη για την διαιώνιση αυτών των αξιών μέσα από την λειτουργία και τη δράση του συλλόγου. Ευχόμαστε στον Γ.Σ ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ να έχει πάντα επιτυχίες και στον Δημήτρη Παπαθέου υγεία και να κρατά πάντα ζωντανές τις ξεχωριστές αναμνήσεις του από τον Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

Τα αποτελέσματα στο τουρνουά “Χαρίλαος Τρικούπης”:

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ-Α.Ο.ΠΑΓΚΡΑΤΙ 55-86
ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (ΦΑΡΑΝΤΟΣ): ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ, ΜΠΑΝΤΑΣ 5, ΣΙΟΥΛΑΣ 4, ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΣ 7(1), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ 14(2), ΠΑΣΣΙΟΣ, ΜΠΟΣΜΟΣ 3, ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ 13(2), ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ 7(1), ΓΑΛΑΝΗΣ 2, ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΜΠΙΤΙΝΗΣ.
Α.Ο.ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΛΙΟΓΑΣ) : ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ 8, ΦΕΡΕΤΑΙ,  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Φ.13(2), ΜΑΡΙΝΟΣ 8, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ.5, ΦΩΤΙΟΥ 9(3), ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ 4, ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ 7, ΣΚΛΑΒΟΣ 14(2), ΒΡΑΝΙΕΣ 11(2), ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ 5, ΓΙΟΤΣΟΒΙΤΣ 2

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: ΤΣΟΥΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Α.Ο.ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 78-82
Α.Ο.ΠΑΓΚΡΑΤΙ (ΛΙΟΓΑΣ): ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ 9(1), ΦΕΡΕΤΑΙ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Φ. 14(1), ΜΑΡΙΝΟΣ ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΦΩΤΙΟΥ 6(2),ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ 2, ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑΣ 19(1), ΣΚΛΑΒΟΣ 5, ΒΡΑΝΙΕΣ 22(3), ΜΙΧΑΛΟΓΛΟΥ 1, ΓΙΟΤΣΟΒΙΤΣ.
ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΒΟΥΡΝΑΣ): ΜΑΝΤΕΛΙΔΗΣ 5, ΝΑΟΥΜΗΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ 8, ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ, ΑΧΤΥΠΗΣ, ΜΙΡΚΟΒΙΤΣ 14, ΜΑΡΤΖΟΣ 25(4), ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ 2, ΜΑΤΙΤΣ 26(4).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΣΟΥΝΑΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΤΗ
Πηγή Photo…aitosports.gr

 

 

More in Μπάσκετ Ανδρών