Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2-4

Ρεβάνς με τον καλύτερο τρόπο για την ήττα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τα Πράσινα Πουλιά πήρε η ομάδα μας η οποία επικράτησε στο Περιστέρι με 4-2 και έφτασε τους 23 πόντους, συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία.

Η ομάδα μας προηγήθηκε πολύ γρήγορα, καθώς μόλις στο 7′ ο Σωκράτης Παπαθανασίου έκανε το 0-1, αλλά οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να ισοφαρίσουν.Έτσι στο 14′ μετά από αυτογκόλ του Κώστα Σπηλιόπουλου τα Πράσινα Πουλιά έφτασαν στο 1-1.

 

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Παπαθανασίου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα βάζοντας την ομάδα μας μπροστά με 1-2, σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

 

Οι γηπεδούχοι έφτασαν εκ νέου στην ισοφάριση καθώς στο 56′ ο Καραμπατέας πέτυχε το 2-2 για να πάρει το….αίμα του πίσω στο 59′ ο Σπηλίοπουλος κάνοντας το 2-3.

 

Το τελικό 4-2 έγραψε στο 85′ ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2-4

Σκόρερ: 14′ Σπηλιόπουλος (αυτ.), 56′ Καραμπατέας / 7′,30′ Παπαθανασίου, 59′ Σπηλιόπουλος, 85′ Παπαδόπουλος

Διαιτητές: Πατεράκης / Χιόνης, Χίτου

Πράσινα Πουλιά (Γεζελερίδης): Σαπούνης, Χρόνης, Κατσαρός, Νικολάου, Καραμπατέας, Αθανασάτος, Πέρι, Κώτσης, Τόρε, Ντάνο, Πρίφτης.

Παγκράτι (Σπηλιόπουλος): Τασιούλας (22′ Σίλβερς), Κωνσταντάρας, Σαμαράς, Καστάνης, Μπέκος, Λέκα (74′ Παλιάτσος), Σπηλιόπουλος, Τάταρης (53′ Παπαδόπουλος), Μαστορόπουλος, Παπαθανασίου.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ 2010 – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 0-3 (άνευ αγώνα)

 

Η ομάδα μας πήρε στα χαρτιά το παιχνίδι στο οποίο είχε ηττηθεί από την Κηφισιά 2010 με 1-0, καθώς κέρδισε την ένσταση που είχε υποβάλει για αντικανονική συμμετοχή παίκτη των γηπεδούχων.

More in Ποδόσφαιρο