Connect with us

Ακαδημίες

ΘΕΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΟ

Τους τελευταίους αγώνες για το φετινό πρωτάθλημα έδωσαν οι παίδες και οι έφηβοι του συλλόγου μας απέναντι στους αντίστοιχους της Κηφισιάς με απολογισμό μία νίκη (έφηβοι) και μία ήττα (παίδες). Στο παιδικό οι παίκτες μας μπήκαν καλά στο παρκέ απέναντι στην αήττητη Κηφισιά, αλλά τα επιθετικά προβλήματα την έφεραν πίσω στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο με 14-8. Στην δεύτερη περίοδο, το σκηνικό παρέμεινε ίδιο, με την ομάδα μας όμως να ροκανίζει την διαφορά και να μειώνει με τη λήξη του ημιχρόνου στους 2 πόντους, σε ένα πρώτο μέρος φτωχό σε θέαμα και επιθετική συγκομιδή ένθεν και ένθεν που έληξε με 20-18. Στην τρίτη περίοδο άλλαξε η εικόνα του αγώνα με τον δυναμισμό να κυριαρχεί στις προσπάθειες των παικτών και σε αυτό συνέβαλλε και η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της εξέδρας όπου οι γονείς-φίλαθλοι συχνά έρχονταν σε αντεγκλήσεις. Κι ενώ θα μπορούσαμε να δώσουμε “άφεση” στους γονείς που επηρεασμένοι από την προσπάθεια των παιδιών τους ίσως ξέφυγαν κάποιες φορές τι να πει κανείς για τον “λεβέντη” και “επαγγελματία” προπονητή της Κηφισιάς που άνοιξε διάλογο με την εξέδρα σε άπταιστα Γαλλικά. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι , η Κηφισιά κατάφερε να πάρει στο 30′ μια μικρή διαφορά, με το σκορ στο 32-27. Στην τελευταία περίοδο, η ομάδα μας πίεσε αρκετά, έπαιξε φοβερή άμυνα, το ματς έγινε ροντέο, με δυνατές φάσεις και στις δυο μεριές του γηπέδου, και πάρα τις αρκετές λανθασμένες επιλογές στο τέλος, η ομάδα μας έφτασε κοντά στη νίκη, άλλα το τελευταίο σουτ δεν βρήκε στόχο, με την ομάδα μας να δέχεται την ήττα, με τελικό σκορ 43-40. Μεγάλη εμφάνιση από το Μανιατόπουλο με 19 πόντους και το Βούλγαρη με 16.

 

Στο εφηβικό οι παίκτες μας, όπως πάντα, μπήκαν νωθροί στο παιχνίδι, με την ΑΕΝΚ να παίρνει προβάδισμα γρήγορα με 7-3 στο 3′. Η ομάδα μας αντέδρασε και προηγήθηκε με 7-8, άλλα και η Κηφισιά  με την σειρά της αντέδρασε και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγουμένη 13-10. Με την έναρξη του δευτέρου δεκάλεπτου, δεχτήκαμε μια τεχνική ποινή, που έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΝΚ να ξεφύγει με 18-12 και 2 λεπτά μετά με 21-15. Η συνέχεια επιφύλασσε δυσάρεστα για την ομάδα μας αρχής γενομένης από τον τραυματισμό του Φερετάϊ που αποχώρησε με βαρύ διάστρεμμα. Με μπροστάρη όμως τον Δημητράτο και από δίπλα τον Λυμπερέα έκανε ένα σερί 11-0 και βρέθηκε να προηγείται στο ημίχρονο 21-26. Στην τρίτη περίοδο, η ομάδα μας δυσκολεύτηκε να βρει σκορ και μετά από μια δεύτερη τεχνική ποινή, η ΑΕΝΚ πλησίασε στους 2 (26-28). Οι παίκτες μας όμως αύξησαν εκ νέου τη διάφορα με 8 σερι πόντους. Με το σκορ στο 28-36 στο 28ο λεπτό η ομάδα μας έχασε και δεύτερο παίκτη, αφου ο Λυμπερέας τραυματίστηκε στο μάτι και χρειαστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Η τρίτη περιόδος τελείωσε στο 30-38. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα μας ήταν καταιγιστική στον επιθετικό τομέα, όπου προηγήθηκε με 10 πόντους διαφορά για πρώτη φορά στο 33′ (35-45) και έκτοτε η διαφορά ολοένα και ανέβαινε για να τελειώσει το παιχνιδι με 50-65.

Καλύτερος παίκτης για την ομάδα μας ο Δημητράτος που έδωσε πολλές επιθετικές λύσεις, όταν κολλούσε η ομάδα, ο οποίος τελείωσε με double-double, έχοντας

16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 0 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής, ενώ βοήθησαν πολύ και οι Φιλιππόπουλος με 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος σε 24 λεπτά συμμετοχής και Καραινδρος με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 2 ασίστ, 1 λάθος σε 31 λεπτά συμμετοχής.

 

Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας της ομαδάς μας για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν αλλά και για τους γεννηθέντες το 1994. Ευχομάστε στους Άρη Δημητράτο, Άγγελο Καραινδρο, Άγγελο Φιλιππόπουλο, Δημήτρη Τσαούσι και Γιώργο Ρωσσ’οπουλο, καλή πρόοδο στον αθλητισμό και στη ζωή τους γενικότερα. Θεωρούμε βέβαιο πως δεν θα χαθούμε και πως όλοι θα παραμείνουν κοντά στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ την ομάδα της γειτονιάς μας και της καρδιάς μας.

 

ΠΑΙΔΙΚΟ

 

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 43-40

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΣΑΜΙΩΤΗΣ ,ΦΛΑΜΟΥΡΙΔΗΣ ,ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 16,ΚΑΣΟ ,ΣΤΑΓΚΟΣ 1, ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 19(2) , ΚΟΥΒΕΛΗΣ , ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ 2, ΣΠΥΡΗ ,ΚΑΚΚΟΣ .

 

ΕΦΗΒΙΚΟ

 

ΚΗΦΙΣΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 50-65

ΣΚΕΝΤΖΟΣ 5(1),ΚΑΛΗ 5(1) ,ΓΚΙΝΗΣ 4, ΚΑΝΤΙΛΙ,ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ 16(1),ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ 3 , ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ 2,ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ 15(2),ΛΥΜΠΕΡΕΑΣ 7,ΦΕΡΕΤΑΙ ,ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΣ 8(1),ΤΣΑΟΥΣΙ.

 

ΠΑΙΔΙΚΟ Α(14-8) Β(6-10) Γ(12-9) Δ(11-13)

ΕΦΗΒΙΚΟ Α(13-10) Β(8-16) Γ(9-12) Δ(20-27)

 

 

More in Ακαδημίες