Connect with us

Ποδηλασία

Επιτυχία για την ποδηλατική ομάδα του Α.Ο.Παγκρατίου

Η προσεκτική και συστηματική δουλειά που γίνεται από τον υπεύθυνο του ποδηλατικού τμήματος, Βαγγέλη Μάνο, αποδίδει καρπούς.

Ο Ευάγγελος Φραγκούλης, αγωνίστηκε στην κατηγορία των Εφήβων στο Τοπικό Πρωτάθλημα αντοχής δρόμου, που διοργάνωσε η ΕΠΟΣΚ, το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Φεβρουαρίου 2013. Ο νεαρός αθλητής του Α.Ο.Παγκρατίου, απέδειξε για μια ακόμα φορά, ότι το ήθος του, η σεμνότητά του και οι εξαιρετικές σχολικές του επιδόσεις δεν είναι τα μόνα χαρίσματά του! Τρέχοντας έξυπνα και μυαλωμένα, κατάφερε να ανέβει στη 2η θέση του βάθρου, παρόλο που ήταν ο μοναδικός αθλητής της ομάδας μας στο συγκεκριμένο αγώνα και επομένως δεν είχε συναθλητές του να τον “τραβήξουν” ή να τον “προστατέψουν” μέσα στον αγώνα.

Ο ίδιος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που εξελίχθηκε ο αγώνας του και επανέλαβε την πίστη του ότι αν υπήρχαν κι άλλοι αθλητές του Α.Ο.Παγκρατίου στον ίδιο αγώνα (παίδες ή/και έφηβοι) θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Η δύσκολη και απαιτητική διαδρομή στην οποία οργανώθηκε ο αγώνας (Κατσιμίδι / Ιπποκράτειος Πολιτεία) ήταν γνωστή στο νεαρό αθλητή του Παγκρατίου, αφού τον περασμένο Νοέμβριο, είχε λάβει μέρος στον αντίστοιχο αγώνα (τοπικό πρωτάθλημα ΕΠΟΣΚ) λαμβάνοντας και τότε τη 2η θέση, στην κατηγορία των Παίδων στην οποία αγωνιζόταν. Τότε, ήταν ο πρώτος του αγώνας!

Ο Άγγελος (όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του) είναι μια από τις ελπίδες του Α.Ο.Παγκρατίου για την αναγέννηση του Ποδηλατικού τμήματος της ομάδας!

More in Ποδηλασία