Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΟΣ

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παγκρατίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ντίνο Καλαμπάκο για την επόμενη σεζόν.

Ο 48χρονος αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας, καθώς ανδρώθηκε και έπαιξε μπάσκετ σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχει βγάλει ο σύλλογός μας.

Ο Καλαμπάκος την περίοδο 1982-1983 κατέκτησε ως παίκτης το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στον Βόλο, ενώ μαζί με την ομάδα έφτασε ως την Α1 όπου και την περίοδο 1990-1991 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό. Στην ομάδα μας επέστρεψε την περίοδο 1995-1996 όταν αυτή αγωνιζόταν στην Α2 για να ολοκληρώσει την πορεία τους ως παίκτης την περίοδο 1998-1999 στην Γ’ Εθνική.

Την περίοδο 1999-2000 έκανε τα πρώτα του βήματα ως προπονητής όπου μαζί με τον Γιώργο Νικολόπουλο βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική για να αποχωρήσει στα μέσα της χρονιάς, ενώ την επόμενη σεζόν βρέθηκε εκ νέου στον πάγκο της ομάδας μας ως πρώτος προπονητής, με την ομάδα μας να τερματίζει δεύτερη πίσω από το Αιγάλεω.

Στη συνέχεια της καριέρας του βρέθηκε στον Γκυζιακό, για να μεταπηδήσει στο Πέραμα με το οποίο βρέθηκε για 2 σεζόν στην Α2 και μια στην Β’ Εθνική. Την φετινή σεζόν εργάστηκε στην ομάδα του ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας και ολοκλήρωσε τη χρονιά στον Παπάγο.

 

More in Μπάσκετ Ανδρών