Connect with us

Διοίκηση

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ WINMEDICA

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Παγκρατίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας-χορηγίας, με την εταιρία WINMEDICA. Σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, η WINMEDICA , μια νέα Ελληνική φαρμακευτική Εταιρία με υψηλούς στόχους – 22η θέση σε μόλις 4 χρόνια – σύγχρονη στρατηγική και όραμα και με προϊόντα για τον Διαβήτη, την Υπερχοληστερολαιμία, την Υπέρταση και τις παθήσεις του Γαστρεντερολογικού συστήματος και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού) , έδειξε την εμπιστοσύνη της στον Α.Ο. Παγκρατίου στηρίζοντας το σύλλογο από εδώ και στο εξής σε όλες τις αγωνιστικές του δραστηριότητες.

Για τον σύλλογό μας, η συνεργασία αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και αναγνώριση της συνέχειας και της συνέπειας που χαρακτηρίζει την προσπάθειά μας από το 1929 που ιδρύθηκε ο σύλλογος.

Ο Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ με ομάδες basket ανδρών και γυναικών, ποδοσφαίρου, ποδηλασίας και πολυάριθμα τμήματα ακαδημιών σε basket και volley βρίσκει ένα σπουδαίο σύμμαχο στη συνέχιση του έργου του, τη στήριξη και ανάπτυξη του αθλητισμού, την καλλιέργεια των υποδομών για την ανάδειξη νέων αθλητών-τριών και την ενίσχυση του κοινωνικού χαρακτήρα των δραστηριοτήτων του.

More in Διοίκηση