Connect with us

Ακαδημίες

Συνεχίστηκαν οι ήττες σε παιδικό και εφηβικό

Για 3η συνεχόμενη αγωνιστική τα τμήματα μας απέτυχαν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την Ένωση Ιλίου. Το παιδικό, βελτίωσε αισθητά την εικόνα του σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά προδόθηκε από τα λάθη του και την έλλειψη καθαρού μυαλού. Το εφηβικό παίζοντας απαράδεκτο μπάσκετ, διασύρθηκε στο κλειστό του Ιλίου, ενώ παρατράγουδα ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα.

ΠΑΙΔΙΚΟ
Η ομάδα του παιδικού κατάφερε να είναι ανταγωνιστική, έδειξε θετικά στοιχειά για πρώτη φορά φέτος, αλλά πλήρωσε τα κενά επιθετικά διαστήματα και τα λάθη σε πολύ κρίσιμα σημεία του αγώνα. Έτσι παρότι οι παίκτες μας προσπάθησαν αρκετά, η ομάδα του Ιλίου πάντα κατάφερνε να διατηρεί μια διαφορά ασφαλείας. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 58-44 σε μια πλασματική είναι η αλήθεια, τελική διαφορά στο σκορ. Πρώτος σκόρερ ο Κουβέλης με 11 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Κολυδάς με 10, Λαμπρής με 8, Μπέγιο με 7 και Αλγκαούχαρη με 6 πόντους.
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 58-44
Τα δεκαλεπτα: Α (17-10) Β(9-12) Γ(18-8) Δ(14-14)
ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ, ΠΕΛΕΚΗΣ 1, ΜΠΕΓΙΟ 7(1), ΤΟΡΡΕΣ , ΝΤΑΜΠΟΥΒΑΤΑ, ΛΑΜΠΡΗΣ 8, ΨΑΡΡΗΣ, ΑΛΓΚΑΟΥΧΑΡΗ 6, ΚΟΥΒΕΛΗΣ 11, ΜΙΧΑΛΑΡΗΣ, ΑΡΑΒΙΑΚΗΣ 1, ΚΟΛΥΔΑΣ 10
ΕΦΗΒΙΚΟ
Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του εφηβικού, αφού στη συνέχεια αφέθηκε στις ορέξεις των παικτών της Ένωσης Ιλίου, που έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ. Κάκιστη η εικόνα της ομάδας, που έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Παιδικά λάθη, πολλά χαμένα ριμπάουντ και τραγικές επιλογές στην επίθεση για την ομάδα του εφηβικού. Η λήξη του αγώνα βρήκε θριαμβεύτρια την Ένωση Ιλίου με 75-46.
ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 75-46
Τα δεκαλεπτα: Α(14-13) Β(22-9) Γ(18-14) Δ(21-10)
ΦΕΡΕΤΑΙ 6, ΣΚΕΝΤΖΟΣ 4(1), ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ, ΓΚΙΝΗΣ 8, ΚΑΝΤΙΛΗΣ 2, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ 2, ΚΑΛΗ 7, ΣΤΑΓΚΟΣ 3, ΛΥΜΠΕΡΕΑΣ 10(1), ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 4

More in Ακαδημίες