Connect with us

Διοίκηση

Δυο Κυρίες του ΑΟ Παγκρατίου…υποψήφιες!

Με τις Δημοτικές Εκλογές να πλησιάζουν ο ΑΟ Παγκρατίου έχει την τιμή να παρουσιάσει δύο Κυρίες που τίμησαν και τιμούν τον σύλλογο με την αγωνιστική τους παρουσία, και οι οποίες θέτουν την υποψηφιότητά τους ευελπιστώντας σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να μετουσιώσουν σε πράξεις την μεγάλη τους επιθυμία για προσφορά στα κοινά της πόλης τους.

Αναφερόμαστε στη νυν παίκτρια της Γυναικείας μας ομάδας, Κατερίνα Χαλικιά και στην παλαιά μας παίκτρια Κατερίνα Καινούργιου Καπερώνη οι οποίες θέτουν την υποψηφιότητά τους με τον συνδυασμό «Βύρωνας – καθαρή επιλογή» του Παναγιώτη Κόνσουλα.

 



Η Κατερίνα Χαλικιά σπούδασε κλινική διαιτολογία και διατροφολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει να επιδείξει μία λαμπρή πορεία στο Ελληνικό μπάσκετ με ομάδες όπως ο Αστέρας Εξαρχείων, ο Παναθηναϊκός, ο Αθηναϊκός και πλέον το Παγκράτι όπου παράλληλα εκτελεί και καθήκοντα προπονήτριας στις ακαδημίες του συλλόγου

 



Η Κατερίνα Καινούργιου Καπερώνη αγωνίστηκε για χρόνια στη γυναικεία μας ομάδα μπάσκετ , ενώ ο πατέρας Νίκος Καπερώνης διετέλεσε για πολλά χρόνια διοικητικό μέλος του συλλόγου. Η Κατερίνα είναι Οικονομολόγος και εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος.


Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου εύχεται και στις δύο την καλύτερη δυνατή πορεία στην εκλογική τους προσπάθεια.


 


More in Διοίκηση