Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Στο Παγκράτι ο Άλκης Παππάς

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του συνεργασίας της για ένα έτος με τον αθλητή Άλκη Παππά (1,85 – 25 ετών).

Ο ταλαντούχος γκαρντ την περσινή σεζόν βρέθηκε στην Β’ Εθνική όπου με την φανέλα του ιστορικού Περιστερίου πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις έχοντας 14,1 πόντους σε 21 παιχνίδια σκοράροντας 29 τρίποντα, με το ένα στέκεται καθοριστικό καθώς έδωσε στην τότε ομάδα του νίκη – σωτηρία μέσα στο κλειστό της Νέας Ερυθραίας. Την σεζόν 2012-2013 ο Παππάς αγωνίστηκε στην Α1 με τον Ηλυσιακό έχοντας μόλις 6 συμμετοχές με 2 πόντους, ενώ εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησε με την γειτονική Νήαρ Ήστ, καθώς στην γειτονική Καισαριανή τόσο σε Α2 όσο και στην Β’ Εθνική είχε ο 8,8 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε απόλυτα ικανοποιημένος για την μεταγραφή του τονίζοντας: «Μόνο χαρούμενος μπορώ να είμαι που θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν με τα χρώματα του Παγκρατίου και είναι τιμή μου που με εμπιστεύθηκε ο προπονητής της ομάδας Ντίνος Καλαμπάκος και η διοίκηση του συλλόγου. Πρόκειται για μια ομάδα με πολύ κόσμο,μεγάλη ιστορία που στόχος της κάθε χρόνο είναι να πρωταγωνιστήσει και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και φέτος συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία της ομάδας την περσινή χρονιά.Να είμαστε όλοι υγιείς και όλα θα πάνε καλά».

More in Μπάσκετ Ανδρών