Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Συμφωνία με Μήτσιαλο και Γιαννίκο

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δυο ακόμα προσθήκες για το αντρικό τμήμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, με τα χρώματα της ομάδας μας θα αγωνίζονται οι Ανδρέας Γιαννίκος και Αλέξανδρος Μήτσιαλος, οι οποίοι συμφώνησαν για συνεργασία ενός έτους.

Ο Ανδρέας Γιαννίκος (1,94 – 20 ετών) έδειξε από νωρίς τις ικανότητες του με την «πορτοκαλί» μπάλα, καθώς έμαθε το μπάσκετ στις υποδομές του Παναθηναϊκού, με τον οποίο κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2010. Το 2013 βρέθηκε στο Περιστέρι όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια, ενώ διακρίνεται για το εξαιρετικό του περιφερειακό σουτ. Την σεζόν που μας πέρασε ήταν ο 6ος σκόρερ της ομάδας του, έχοντας 6,9 πόντους κατά μέσο όρο με 19 τρίποντα.

Ο Αλέξανδρος Μήτσιαλος (2,03 – 21 ετών), ξεκίνησε το μπάσκετ, στην γενέτειρα του την Βέροια, ενώ είχε την τύχη να μάθει το μπάσκετ σε μια εξαιρετική ακαδημία, καθώς από το 2011 βρέθηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, με τον οποίο αγωνίστηκε και στην Α1 Εθνική κατηγορία σε 10 παιχνίδια την περίοδο 2012-2013. Ο Μήτσιαλος έχει γίνει διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία με τον Ηρακλή, έχοντας 2,6 πόντους και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

More in Μπάσκετ Ανδρών