Connect with us

Μπάσκετ Ανδρών

Πρεμιέρα με Εθνικό στο πρωτάθλημα και Φάρο στο κύπελλο!

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας (2015-2016) στο ξενοδοχείο Divani Caravel με την διοίκηση της ομάδας μας να δίνει το παρών, όπως παραδοσιακά συμβαίνει κάθε έτος.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 3/10 και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο κλειστό της Καλλιθέας τον Εθνικό Πειραιά, ενώ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με τον Πανιώνιο στο Μετς στις 28/5/2016.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, θα συμμετάσχουν 16 ομάδες, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας έχει πλέον το ρεκόρ από όσες συμμετέχουν, έχοντας 9 συνεχόμενες παρουσίες (από το 2007-2008).

Στην Basket League προβιβάζονται δυο ομάδες με την πρώτη να ανεβαίνει απευθείας και την άλλη από αγώνες playoff που θα δώσουν οι ομάδες που θα τερματίσουν από την 2η ως και την 5η θέση.

Αναφορικά με τον υποβιβασμό, στην Β’ Εθνική θα βρεθούν πέντε ομάδες, με τις δυο να υποβιβάζονται αυτόματα, και τις άλλες τρεις από αγώνες playout, που θα δώσουν τέσσερις ομάδες. Στα playoffs και playout υπολογίζονται και οι αγώνες της κανονικής περιόδου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Στο κύπελλο Ελλάδας η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (19/9) τον Φάρο στο Κερατσίνι, και αν προκριθεί στην δεύτερη φάση θα αγωνιστεί με τον Κολοσσό Ρόδου στο Μετς.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

More in Μπάσκετ Ανδρών