Connect with us

Ακαδημίες

Στον τελικό της ΕΣΚΑ η ομάδα του Προ Μίνι

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία βίωσαν σήμερα οι υποδομές του συλλόγου, με την ομάδα του Προ Μίνι να προκρίνεται στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, με την διοργάνωση να λαμβάνει τόπο στο κλειστό «Στ.Καλαϊτζής» της Νέας Ερυθραίας.

Η ομάδα του Νίκου Λατρόβαλη επικράτησε των Γλυκών Νερών με 57-31, και θα αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή 7/5, 12:00) στον μεγάλο τελικό τον Παναθηναϊκό (Τριπλή Κορώνα_, ο οποίος νίκησε τον γηπεδούχο Πανερυθραϊκό με 59-57 στην παράταση.
Η ομάδα του Νίκου Λατρόβαλη ήταν μαεστρικά στημένη από τον Νίκο Λατρόβαλη, έχοντας τεράστια βοήθεια από τους Κώστα Αντωνόπουλο και Γιώργο Λιτόπουλο. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους του αθλητές που αγωνίστηκαν, με την ομάδα μας να έχει 15 ασίστ έναντι 1 των αντιπάλων, και διπλάσιο αριθμό ριμπάουντ (44-22).

Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ η ομάδα Προ Μίνι η οποία νίκησε σήμερα με πολύ καλή εμφάνιση την ομάδα των Γλυκών Νερών με σκορ 57-31. Αποθέωση του ομαδικού μπάσκετ από την ομάδα μας με 15 assists έναντι 1 της αντιπάλου και πλήρη κυριαρχία κάτω από τα δυο καλάθια με 44 ριμπάουντ έναντι 22.

Γλυκά Νερά 31
Παγκράτι 57

Διαιτητές: Γκανής, Μελισσάρης

Οκτάλεπτα: 5-12, 16-22, 24-32, 28-45, 31-57.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Σπηλιωτόπουλος, Κατσαμπέκης): Νικολάου, Ιωαννίδης, Λάμπρος, Σαραντάκης, Μπελαδάκης Α., Πανταζόπουλος, Τσιγκρέλης, Γκατζόγλου, Λάμπα, Μπελαδάκης Α., Τάσκος, Ζορμπάς.

ΑΟΠ (Λατρόβαλης, Αντωνόπουλος): Τσανάι, Σπατούλας, Παλουσάι, Μποζιάρης, Σαλαούνης, Αρχιμανδρίτης, Τσατσαράκης, Μολάι, Ποντικόπουλος, Μπραουδάκης, Δήμας, Δεμέστιχας.

Πρόγραμμα Κυριακής 7/5

Μικρός τελικός

Πανερυθραϊκός-Γλυκά Νερά 10.00

Μεγάλος τελικός

Τριπλή Κορώνα-Παγκράτι 12.00



More in Ακαδημίες