Connect with us

Ακαδημίες

Πανάξια πρωταθλήτρια ΕΣΚΑ η ομάδα του Προ Μίνι (pics)

Αήττητη κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΣΚΑ η ομάδα Προ Μίνι του συλλόγου μας επικρατώντας στον ημιτελικό του final 4 της ομάδας των Γλυκών Νερών με σκορ 31-57 και στον τελικό της ομάδας του Triple crown με 34-41 ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο γεμάτο κλειστό της Νέας Ερυθραίας.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά της ομάδας τα οποία όλη την χρονιά ακολούθησαν πιστά το απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα σε ανοιχτό γήπεδο αψηφώντας όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται. Η αγάπη τους στο μπάσκετ και η ποιότητα του χαρακτήρα τους τους οδήγησαν στην κορυφή κάνοντας όλους μας περήφανους και δικαιώνοντας τον προπονητή τους Νίκο Λατρόβαλη και τους συνεργάτες του Κώστα Αντωνόπουλο και Γιώργο Λιτόπουλο που τόσο πολύ πίστεψαν στην αξία τους και δούλεψαν με κέφι και επαγγελματισμό όλη την χρονιά.
Για τον σύλλογο η επιτυχία αυτή έχει ισχυρή σημειολογία καθώς πραγματοποιήθηκε μία μόλις ημέρα μετά τον υποβιβασμό της ανδρικής ομάδας στην Β Εθνική. Πίστη μας είναι πως μέσα από τον προγραμματισμό και την σωστή δουλειά στις Ακαδημίες θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες που θα ωθήσουν σταδιακά και την ανδρική ομάδα ψηλότερα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό «Στ.Καλαϊτζής» για να υποστηρίξουν την προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Μεγάλος τελικός

Τριπλή Κορώνα 34
Παγκράτι 41


Διαιτητές: Σέλληνας, Ιασωνίδης

Οκτάλεπτα: 8-2, 17-12, 23-22, 29-27, 34-41.

TΡΙΠΛΗ ΚΟΡΩΝΑ (Δημητρίου, Θανασούλη): Ιατρού, Κρόκος, Λαούπης, Μάντζιος, Ντίπτσης, Ορφανός, Παπαδήμας, Παπαδημητρίου, Κατσούλας, Στεφανίδης, Αντωνόπουλος, Βέλλιος, Βουρνάς, Κούντης, Μαυρίδης, Μπουρνελάκης, Παπασταύρου, Σπανός.

ΑΟΠ (Λατρόβαλης, Αντωνόπουλος): Τσανάι, Γαλατσίδας, Σπατούλας, Παλουσάι, Μπόζιαρης, Σαλαούνης, Αρχιμανδρίτης, Τσατσαράκης, Μολάι, Ποντικόπουλος, Μπραουδάκης, Δήμας, Δεμέστιχας.

 


 

 

 

More in Ακαδημίες