Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ (1ος Όμιλος) : Αίας Αθηνών – ΑΟ Παγκρατίου 1-3

Ακόμα μια νίκη για την ομάδα μας, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην επιστροφή της στα γήπεδα, η οποία επικράτησε του Αίαντα Αθηνών με 1-3, εκτός έδρας.

Η ομάδα μας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, με το γκολ του Αίαντα να έρχεται μόλις στο 5ο λεπτό και την κατάσταση να παραμένει έτσι μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος όμως η ομάδα μας κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και μέσα σε 10′ έφερε τα πάνω-κάτω. Αρχικά ο Ρίζος ισοφάρισε στο 51′, με τον Μερετσόλια να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα μας 6′ αργότερα. Την θριαμβευτική ανατροπή της ομάδας μας ολοκλήρωσε με εκτέλεση πέναλτι ο Κρεμόπουλος στο 61′. 
Η ομάδα μας μετά από αυτή τη νίκη συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και μάλιστα πλέον χωρίς συγκάτοικο, αφού η Ελπίδα Αγ. Αναργύρων άφησε βαθμούς στον αγώνα της με το Φοίνικα Καλλιθέας.

ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 1-3
Σκόρερ: 5′ Zhonga / 51′ Ρίζος, 57′ Μερετσόλιας, 61′ Κρεμόπουλος
Διαιτητής: Αναστασόγλου-Τσιγγέλης
Βοηθοί: Ιωσηφόγλου – Παπαπαύλου
ΑΟ Παγκρατίου(Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Ψωμάς (82′ Σταθερόπουλος), Μαραγκός, Γιούτσος, Κρεμόπουλος, Καραβουσάνος (74′ Αδάμης), Διαμαντής, Πριλίδης (46′ Τζωνς), Ρίζος (63′ Σημαιάκης), Παγουρας, Μερετσόλιας
Αίας Αθηνών(Βιτζηλαίος): Καβουριάδης, Καλομοίρης (75′ Αγγέλης), Τριανταφυλλόπουλος Ι. (62′ Γκανιάς), Τριανταφυλλόπουλος Γ., Χαντζιάρας, Σίλιας, Penciu, Zhonga, Guri, Sauca, Καβουριάδης (70′ Λυμπερόπουλος)

More in Ποδόσφαιρο