Connect with us

Ακαδημίες

Παιδικό – Εφηβικό: Παγκράτι – Νίκη Αμαρουσίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – Γ’ΕΣΚΑ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 47-31

Άνετη νίκη κατέκτησε η ομάδα μας απέναντι στην σκληροτράχηλη Νίκη Αμαρουσίου , στηριζόμενη κυρίως στην άμυνά της. Με τη νίκη αυτή φτάσαμε τις 11 σε ισάριθμους αγώνες και την επόμενη αγωνιστική δοκιμαζόμαστε εκτός έδρας απέναντι στο ισχυρό Γαλάτσι.

Παγκράτι (Αντωνόπουλος): Κάτσος, Ζαρίφης, Τσεντζελής, Δαμιανός, Τσανάι, Κ.Ποντικόπουλος, Μιχαλόπουλος, Γεωργούλιας, Μάλο, Παπαδέλης, Αντωνίου, Καλταμπάνης.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ – Γ’ΕΣΚΑ – 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 59-58

Τη νίκη κατέκτησε το εφηβικό μας τμήμα στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Αμαρουσίου. Η ομάδα μας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί με 17-11 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες μας συνέχισαν την πολύ καλή άμυνα,πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 26-18. Στο δεύτερο μέρος η επιθετική λειτουργία και των δύο ομάδων ήταν καλύτερη με το σκορ στο 30΄ να είναι 44-42. Η τέταρτη περίοδος εξελίχθηκε σε θρίλερ με την ομάδα έχοντας καλύτερες επιλογές στο τέλος να καταφέρνει να πάρει τη νίκη με σκορ 59-56.

Παγκράτι (Ευαγγελίδης): Καμπάς 14, Σόρενσεν, Φλωρόπουλος, Λιανάς 2, Στραγάλης, Φορτούνας 7, Αποστολόπουλος, Σιούτης 11(2), Τσιάκος 3, Σωτηρακόπουλος 21(1), Δαρζέντας 1

More in Ακαδημίες