Connect with us

Ακαδημίες

Νίκη και άνοδος για το παιδικό τμήμα

Τεράστια επιτυχία για το παιδικό μας τμήμα το οποίο  επικράτησε με 46-54 της Σχολής Μωραΐτη, εκτός έδρας και καλύπτοντας, το -4 με το οποίο είχε ηττηθεί στο Μετς κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Β’κατηγορία Παίδων της ΕΣΚΑ.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τα παιδιά μας, τα οποία με πάθος και σκληρή δουλειά, κατάφεραν να δώσουν μια μεγάλη χαρά στο σύλλογο μας και να εξαργυρώσουν όλα τα χρόνια προπόνησης και αφοσίωσής τους.

Τα συγχαρητήρια μας επίσης πάνε αρχικά στον προπονητή Κώστα Αντωνόπουλο,που είναι και ο κύριος υπεύθυνος της επιτυχίας και εν συνεχεία στο Νίκο Λατρόβαλη που χρόνια τώρα έχει βοηθήσει στο στήσιμο και την εξέλιξη του τμήματος. Ειδική μνεία στον έφορο της ομάδας Μάνο Τζεμανάκη, ο οποίος κάνει ό,τι δυνατό και αδύνατο γίνεται για το παιδικό μας και για το σύλλογο γενικότερα και στους Ηλία Κάκκο, Χρήστο Σταμούλη και Σάββα Ευαγγελίδη, που έβαλαν και αυτοί με τον τρόπο τους, ένα λιθαράκι στην επιτυχία αυτή. Σαφώς δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους γονείς και φίλους, που δεν άφησαν ποτέ μόνη και απροστάτευτη την ομάδα και των οποίων η στήριξη είναι σημαντική και ουσιώδης.

More in Ακαδημίες