Connect with us

Ποδόσφαιρο

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Άρης Χολαργού – Παγκράτι 1-1 (4-3 πέναλτι)

Την ήττα στα πέναλτι με 4-3, γνώρισε η ποδοσφαιρική μας ομάδα στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν για το κύπελλο της ΕΠΣΑ, με αντίπαλο τον αγωνιζόμενο σε υψηλότερη κατηγορία, Άρη Χολαργού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει καλύτερα στο γήπεδο, όμως κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Βεντούρης στο 29′  έκανε το 1-0 για την ομάδα του Χολαργού. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες μας συνέχισαν να παίζουν φοβερά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κοντογιάννη στο 62′. Η ομάδα μας συνέχισε την ασφυκτική πίεση και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο τέλος της κανονικής διάρκειας για να πάρει τη νίκη (τετ-α-τετ και δοκάρι), με τον αγώνα να οδηγείται στην παράταση, στην οποία δεν άλλαξε κάτι, με την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι να ακολουθεί. Εκεί, χάθηκε το 6ο πέναλτι, με αποτέλεσμα την ήττα μας με 4-3 και τον αποκλεισμό μας από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 1-1 (4-3 πέναλτι)
Σκόρερ: Βεντούρης 29′ / Κοντογιάννης 62′
ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Πετράκης, Μιχαηλίδης, Ντουλάκης, Καραβοκύρης, Παναγιώτου, Βλάχος, Στράτακος (88′ Παναγόπουλος), Κατσαρός, Μπάρδης (65′ Γαλάτης), Γκόνος, Βεντούρης.
ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Ακριτίδης): Αθανασίου, Γιούτσος (105′ Κούβαρης), Νεζίρι (59′ Καραβουσάνος), Μηνόπουλος, Βασιλειάδης, Πούλιος (46′ Κοντογιάννης), Φωτιάδης, Κουρουπάκης, Ζιώγας, Ρίζος (86′ Μαραγκός), Μαραγκός Π.

More in Ποδόσφαιρο