Connect with us

Ακαδημίες

Δεν τα κατάφερε το εφηβικό

Ήττα και αποκλεισμός, μετά από υπερπροσπάθεια για το εφηβικό μας τμήμα, που κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι από το -16 στην κανονική διάρκεια, αλλά λύγισε στην παράταση, χάνοντας με 83-73, από τον Άρη, στην Πετρούπολη.

Με μεγάλο άγχος ξεκίνησε η ομάδα μας, κάτι που αποτυπώθηκε πλήρως και στο παρκέ, με τον Άρη Πετρούπολης να εκμεταλλεύεται την αμυντική δυσλειτουργία μας, για να προηγηθεί με 21-13 στο πρώτο δεκάλεπτο και 40-26 στο ημίχρονο. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η διαφορά έφτασε το μέγιστό της, στους 16 πόντους, όμως κάπου εκεί οι παίκτες μας αφυπνίστηκαν και με σωστές επιλογές τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, κατάφεραν να μειώσουν στο 30′ σε 55-46 και να περάσουν στο 38′ και μπροστά στο σκορ, για πρώτη φορά. Η ομάδα μας βρισκόταν με 2 πόντους μπροστά μέχρι και τα 30”, με την Πετρούπολη να ισοφαρίζει σε 67-67 με 2/2 βολές και να στέλνει τον αγώνα στην παράταση. Εκεί η ομάδα μας λύγισε από την υπερπροσπάθεια και δεν κατάφερε να διεκδικήσει το παιχνίδι, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη με 83-73.
Το εφηβικό τμήμα λοιπόν, μπορεί να αποκλείστηκε και να μην έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στη Β’ κατηγορία, όμως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, που πραγματοποίησαν μια εξαιρετική χρονιά και κατάφεραν για ακόμα μία σεζόν να είναι ανταγωνιστικά. Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει και στον προπονητή του τμήματος μας, Σάββα Ευαγγελίδη, που βρίσκεται για 14 χρόνια στο σύλλογό μας και καταφέρνει κάθε χρονιά να δημιουργεί ένα συμπαγές σύνολο, κρατώντας τα τμήματά μας σε υψηλό επίπεδο. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εφόρους του τμήματος, Γιάννη Τερζόπουλο και Ηλία Κάκκο, που βρίσκονται ανελλιπώς δίπλα στο τμήμα και έχουν μερίδιο ευθύνης στην πορεία του.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 83-73 (κ.α 67-67)
Δεκάλεπτα: 21-13, 40-26, 55-46, 67-67, 83-73(παρ.)
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ευαγγελίδης): Μάλο, Χνάρης 18(3), Φορτούνας 2, Αντωνίου 7, Τσαλαπατάνης, Χατζέλλης 4, Αλεξανδράκης 8, Ποδαράς 4, Ζαρίφης 13(1), Δαμιανός 5, Σιούτης, Ρέτζο 12

More in Ακαδημίες