Connect with us

Διοίκηση

Ετήσια κοπή πίτας ΑΟ Παγκρατίου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια κοπή πίτας του ΑΟ Παγκρατίου, με δεκάδες αθλητές, γονείς και φίλους του συλλόγου, να παρευρίσκονται στο κλειστό του Μετς.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών σύσσωμο το ΔΣ του Παγκρατίου, προεξάρχοντος του προέδρου κ. Νίκου Μακρόπουλου, που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και έκοψε την πίτα του συλλόγου μας, με το τυχερό φλουρί να πέφτει στην ανδρική ομάδα μπάσκετ.

Ευχάριστη η ταυτόχρονη παρουσία του παρελθόντος και του μέλλοντος του συλλόγου, με τους παλαίμαχους αθλητές της ομάδας μας και τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής να δημιουργούν ένα άκρως Παγκρατιώτικο κράμα.

Με την παρουσία του μας τίμησε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, κ. Χρήστος Τεντόμας, ενώ στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν και άνθρωποι που έχουν προσφέρει στο παρελθόν, πάρα πολλά, τόσο στον ΑΟ Παγκρατίου, όσο και στον αθλητισμό εν γένει. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:

  • Ο παλαιός προπονητής της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, κ. Νίκος Μπεργελές
  • Ο κ. Θεόδωρος Βιδάλης για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ
  • Ο κ. Θανάσης Καράγιωργας για τις υπηρεσίες του στο ποδοσφαιρικό τμήμα
  • Η αθλήτρια Τούλα Γαζέτα για τη μακρόχρονη προσφορά της στο γυναικείο τμήμα.

Οι γονείς των παιδιών, είχαν την ευκαιρία να τους καμαρώσουν, σε αγώνες επίδειξης που πραγματοποιήθηκαν, ενώ αμέσως μετά την κοπή της πίτας, μοιράστηκαν μπάλες στους τυχερούς αθλητές της Ακαδημίας μας.

Το ΔΣ του ΑΟ Παγκρατίου, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη γιορτή του συλλόγου και να ευχηθεί μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, για όλη την Παγκρατιώτικη οικογένεια.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στο fb πατώντας εδώ και εδώ

 

 

More in Διοίκηση