Connect with us

Διοίκηση

Ανακοίνωση για τη διαιτησία του αγώνα των Γυναικών

Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου εκφράζει την αγανάκτησή του για την διαιτησία του αγώνα πρωταθλήματος (08/03) με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του γυναικείου πρωταθλήματος Α’ ΕΣΚΑ.

Ιδιαιτέρως, η β’ διαιτητής κα Λαζόγκα, απ’ τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά της αναμέτρησης, έδειξε με τα εξοργιστικά σφυρίγματά της, την πρόθεση της να καταδικάσει την όποια αγωνιστική προσπάθεια της ομάδα μας, σ’ ένα κρίσιμο και για τις δύο ομάδες αγώνα, για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Σωρεία ανύπαρκτων παραβάσεων, καταλογισμός επιθετικών φάουλ σε παίκτριες του Παγκρατίου σε περιπτώσεις που συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο (αμυντικά του αντιπάλου), αντίστροφες υποδείξεις πλαγίων και άλλα πολλά περιελάμβανε το πλούσιο ρεπερτόριο της.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Α’ διαιτητής κος Καρακωνσταντόπουλος παρενέβη σε 4 διαφορετικές περιπτώσεις και διόρθωσε τις υποδείξεις της Κας Λαζόγκα, κάτι που αποφεύγεται μεταξύ συναδέλφων, πλην τόσο εξόφθαλμων “λαθών”.

Πέραν όλων αυτών, η συμπεριφορά της χαρακτηριζόταν από ανεξήγητη εμπάθεια εναντίον μας, γεγονός που αποτυπώνεται με τον καταλογισμό “5” τεχνικών ποινών και την αποβολή του προπονητή της ομάδας μας.

Κοινή διαπίστωση όλων των παρισταμένων είναι η αδυναμία να θυμηθούν παρόμοια διαιτητική σφαγή και τόσο εμπαθή αντιμετώπιση.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παγκρατίου δεν ζητά την διαιτητική εύνοια, απαιτεί όμως ισότιμη διαιτητική αντιμετώπιση.
Δεν γνωρίζουμε αν τα σφυρίγματα της Κας Λαζόγκα ήταν απόρροια διαιτητικής ανεπάρκειας, κακιάς ημέρας ή κάποιου άλλου λόγου.
Το ελάχιστο που μπορούμε να ζητήσουμε από την ΚΕΔ, είναι η δια παντός εξαίρεση της Κας Λαζόγκα απ’ τον ορισμό σ’ οποιοδήποτε αγώνα της ομάδος μας.

Το Δ. Σ του Α Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

Πρόεδρος
Α/Α Δουλαβέρης Ηλίας

Γ. Γραμματέας
Τερζόπουλος Χρίστος

More in Διοίκηση