Connect with us

Ακαδημίες

Το παιδικό τμήμα στην Ά κατηγορία!

Το παιδικό μας τμήμα επικράτησε του ΠκΑΟ Άμιλλα με 82-63 και με αυτό τον τρόπο κατέκτησε την πρώτη θέση του ομίλου, που οδηγεί απ’ ευθείας στην ‘Α κατηγορία της ΕΣΚΑ! Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη άνοδος για το συγκεκριμένο τμήμα, κάτι που δείχνει την άριστη δουλειά που γίνεται στις υποδομές του συλλόγου μας.

Η ομάδα μας, που δε δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασε σε μία άνετη επικράτηση, πραγματοποίησε το 5/5 στις τελευταίες αγωνιστικές, εξαργυρώνοντας τη νίκη επί του Πανελληνίου που την έφερε στην πρώτη θέση, πριν ενάμιση μήνα.

Το Παιδικό τμήμα έκανε μία τρομερή χρονιά, νικώντας τους 21 από τους 22 αγώνες του πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 66.3 πόντους ανά αγώνα και ενώ δεχόταν 49.3 πόντους αντίστοιχα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτήν την παρέα, που παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, κατάφερε με το ταλέντο, το πάθος και τη σκληρή δουλειά να πετύχει ένα πολύ μεγάλο στόχο και να γεμίσει με χαρά και υπερηφάνεια όλη την οικογένεια του Παγκρατίου.

Πολλά συγχαρητήρια κατ’ αρχάς στους αθλητές μας, που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και εν συνεχεία στον προπονητή τους Κώστα Αντωνόπουλο, που κατάφερε να βγάλει το καλύτερο από καθέναν από αυτούς και να τους οδηγήσει σε αυτήν την επιτυχία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άοκνο έφορο της ομάδας μας, Μάνο Τζεμανάκη, που βρίσκεται πάντα κοντά στα τμήματα υποδομής, αλλά και γενικότερα στο σύλλογο, χωρίς τη βοήθεια του οποίου, δύσκολα θα μπορούσαν να επιτευχθούν οι στόχοι μας.

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ – ΟΝΑ ΟΝΕΙΡΟ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ – ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 82-63
Δεκάλεπτα : 25-18, 45-27, 60-44, 82-63
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Αντωνόπουλος): Αντωνίου 21, Σαλαούνης, Δαμιανός 17, Μιχαλόπουλος 7, Κίλιας, Ποντικόπουλος 1, Μπαλωμένος, Κόλλιας 5, Σπυρόπουλος 3, Τζεμανάκης 15, Τσανάι 11, Παπαδάκης 2

Εδώ μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

More in Ακαδημίες