Connect with us

Βόλεϊ

Επαναδραστηριοποίηση του τμήματος Βόλεϊ

Δεκατρία χρόνια πέρασαν από τότε που το τμήμα volley του ΑΟ Παγκρατίου έπαψε να υφίσταται εξ αιτίας των οικονομικών υποχρεώσεων που είχαν συσσωρευτεί λόγω απώλειας του βασικού χορηγού. Παρόλο που η επιλογή ήταν αναγκαστική και επιβάλλονταν από την λογική της διασφάλισης της βιωσιμότητας του συλλόγου δεν έπαψε ποτέ να μας πικραίνει και να αναζητούμε τον τρόπο και τον χρόνο της επανασύστασης, ενός τμήματος που στο παρελθόν χάρισε αμέτρητες επιτυχίες στον ΑΟΠ.

Σήμερα λοιπόν είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που ανακοινώνουμε την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος. Οι συντονισμένες ενέργειες μιας μικρής ομάδας νέων αλλά πολύ σοβαρών και δραστήριων ανθρώπων με αγάπη για τον αθλητισμό απέφεραν καρπούς.

Στην προσπάθεια αυτή ήδη εξέφρασαν την επιθυμία να συμβάλλουν με τις δικές τους δυνάμεις και παλιότεροι παράγοντες του τμήματος που σίγουρα θέλουν τόσο πολύ να ξαναδούν τα κοκκινόμαυρα στο φιλέ του ΜΕΤΣ.

Ήδη η πρώτη νίκη επιτεύχθηκε με την επανεγγραφή του σωματείου στη δύναμη της Ομοσπονδίας και ελπίζουμε να αποτελέσει τον προάγγελο πολλών ακόμα που θα ακολουθήσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου και όλες οι κινήσεις θα ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας μας.

Καλή τύχη και καλοτάξιδο το τμήμα.

More in Βόλεϊ