Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Τριφυλλιακός – Παγκράτι 4-2

Δυστυχώς, ούτε κατά την 3η αγωνιστική δεν γεύτηκε το ποδοσφαιρικό μας τμήμα τη χαρά της νίκης, αφού σε έναν εκ προοιμίου δύσκολο αγώνα απέναντι στον πρωτοπόρο Τριφυλλιακό και παρά την τεράστια προσπάθεια, γνώρισε την ήττα με 4-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να πιέζει τον αντίπαλο και μάλιστα να προηγείται με 0-1 στο 17′, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραβουσάνου.
Μερικά λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 29ο λεπτό ο Καρυστινός ισοφάρισε σε 1-1, με τον Τριφυλλιακό να φτάνει στην ανατροπή πριν το ημίχρονο, σκοράροντας στο 42′ με τον Παπαδόπουλο.
Νωρίς στο δεύτερο μέρος, η ομάδα μας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με γκολ του Θωμά στο 49′ και το ματς βρισκόταν σε ισορροπία μέχρι το 68ο λεπτού, όπου ο Παπαδόπουλος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους αντιπάλους μας.
Οι παίκτες μας βγήκαν μπροστά, πίεσαν για να επιστρέψουν για ακόμα μια φορά στο παιχνίδι, όμως οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν, με τον Τριφυλλιακό μάλιστα να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα στις καθυστερήσεις, με τον Τριπερινα, να σκοράρει για το τελικό 4-2.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 4-2(2-1)
Σκόρερ: 29′ Καρυστινός, 42′ & 68′ Παπαδόπουλος, 93′ Τριπερινας / 17′ Καραβουσάνος(π), 49′ Θωμάς
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Καραβουσάνος, Νεζίρι (46′ Ντουρμετάκης), Μερετσόλιας (46′ Γιούτσος), Θωμάς, Νάνος (55′ Μακρογκίκας), Αδάμης (78′ Τζωνς), Κρεμόπουλος (82′ Πούλιος), Κοντογιάννης, Μηνόπουλος, Ρίζος

More in Ποδόσφαιρο