Connect with us

Βόλεϊ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ: Ίωνες – Παγκράτι 3-2

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις για το κύπελο της Β’ Eθνικής κατηγορίας η ομάδα βόλεϊ του ΑΟΠ, καθώς έχασε 3-2 στο εκτός έδρας ματς με την ομάδα των Ιώνων.

Η ομάδας μας μπήκε μουδιασμένα στο πρώτο σετ, χάνοντας το με 25-17 για να ανακάμψει στο δεύτερο, νικώντας το 25-22. Το τρίτο σετ χάθηκε στις λεπτομέρειες με 27-25 ενώ στην συνέχεια το σύνολο του Αντώνη Ξυδερού έφερε το ματς στα ίσια, νικώντας το τέταρτο σετ με 20-25. Στο τέλος του αγώνα η ομάδας μας έμεινε πίσω στο σκορ από την αρχή του tie break και ηττήθηκε με 15-11.
Το παιχνίδι διακρίθηκε για τις διακυμάνσεις στο σκορ αλλά και την επανένωση του εφόρου μας, Παναγιώτη Παπαβασιλείου, με δυο παίκτες που έχουν περάσει από την ομάδα μας, τον Γιώργο Λένα και τον Γρηγόρη Τραπεζουντίδη .

Η ομάδα μας ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου σε εκτός έδρας ματς με την ομάδα των Αμπελόκηπων.

ΙΩΝΕΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 3-2
Σετ: 25-17, 22-25, 27-25, 20-25, 15-11
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ξυδερός): Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Αγγελίδης Γιώργος, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Παππούλης Κυρίακος, Ζαρμπίνης Νίκος, Βανδαράκης Δημήτρης, Ζαρίφης Νίκος.

More in Βόλεϊ