Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Γκράβα 3-0

Η επιστροφή στο σπίτι μετά από 13 χρόνια συνοδεύτηκε με νίκη, αφού το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου μας, μετά από μια επιβλητική εμφάνιση, επικράτησε με 3-0 σετ της ομάδας της Γκράβας. 

Το σύνολο του Αντώνη Ξυδερού, με σοβαρότητα και πειθαρχία στο αγωνιστικό πλάνο από τον πρώτο κιόλας πόντο, παρουσιάστηκε βελτιωμένο και πιο διαβασμένο σε σχέση με το παιχνίδι του Κυπέλλου πριν 3 εβδομάδες, απέναντι στην ομάδα των Πατησίων.
Σε καθένα από τα τρία σετ η εικόνα ήταν η ίδια, με τους παίκτες μας να αποκτούν μια ασφαλή διαφορά στην αρχή, την οποία και συντηρούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια των σετ.

Επόμενος αγώνας για την ομάδας μας τη Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στο ΜΕΤΣ (κεκλεισμένων των θυρών) με τον τυπικά γηπεδούχο, Εθνικό Αθηνών.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ 3-0
Σετ: 25-16, 25-15, 25-17
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ξυδερός): Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Ντινόπουλος Μενέλαος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Αγγελίδης Γιώργος, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος(C), Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Παππούλης Κυρίακος, Ζαρμπίνης Νίκος, Βανδαράκης Δημήτρης, Ζαρίφης Νίκος.

More in Βόλεϊ