Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Γκράβα 3-0

Νικηφόρος πρεμιέρα για τον ΑΟ Παγκρατίου στη LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα – Α’ Όμιλος, με 3-0 σετ απέναντι στην ΑΕ Γκράβας.

Με μια σημαντική καθαρή νίκη ξεκίνησε η ομάδα μας τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, χωρίς να πιάνει υψηλά επίπεδα απόδοσης και παρουσιασμένη αρκετά αγχωμένη. Η νίκη αυτή αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην Β’ φάση του πρωταθλήματος (Προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου).
Η ομάδα παρατάχθηκε με απουσίες απέναντι στη Γκράβα και ξεκίνησε την αναμέτρηση αρκετά «τρακαρισμένη», υποπίπτοντας σε πολλά λάθη στο πρώτο σετ, ιδίως από τη θέση του σερβίς. Το εναρκτήριο σετ εξελίχθηκε πόντο-πόντο χωρίς να καταφέρνει κάποια ομάδα να «πάρει κεφάλι». Με ένα επιτυχημένο μπλοκ στον κρισιμότερο πόντο, ο ΑΟ Παγκρατίου κατέκτησε το πρώτο σετ με την μικρότερη δυνατή διαφορά (25-23). Στα σετ που ακολούθησαν, η ομάδα απελευθερώθηκε και με καλή υποδοχή και αποτελεσματικότητα στις επιθετικές της ενέργειες κατάφερε να επικρατήσει με 3-0.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας την Κυριακή 24/10 και ώρα 16.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ με τον Εθνικό ΓΣ (εκτός έδρας) για την εξ’ αναβολής 1η Αγωνιστική της LIFE Β’ Εθνική Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα – Α’ Όμιλος.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ 3-0
Σετ: 25-23, 25-19, 25-17
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος, Στραγαλάς Δημήτρης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος(C), Καρράς Κωνσταντίνος(L), Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Παππούλης Κυρίακος, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος.

More in Βόλεϊ