Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Εθνικός – Παγκράτι 0-3

Διπλασίασε τις νίκες του και έπιασε κορυφή ο ΑΟ Παγκρατίου στον Α’ όμιλο της LIFE Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Με καλή εμφάνιση ανά διαστήματα και σοβαρότητα στην αγωνιστική της παρουσία, η ομάδα του Παγκρατίου έφτασε στην επικράτηση επί του ΓΣ Εθνικού με 3-0 σετ. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μέσα σε 3 μέρες, οι παίκτες του ΑΟ Παγκρατίου παρουσιάστηκαν προσηλωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και πανηγύρισαν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα που τους φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με έξι (6) βαθμούς.

Με όπλο το σερβίς και τα υψηλά ποσοστά κερδισμένων πόντων από υποδοχή (37/52 – 71%), η ομάδα του Αντώνη Ξυδερού έφτασε στην επικράτηση επί της αξιόμαχης ομάδας του ΓΣ Εθνικού. Από τα θετικά της αναμέτρησης ήταν η δυνατότητα χρησιμοποίησης όλων των παικτών και η σταθερότητα στην αγωνιστική απόδοση της ομάδας.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας, την Πέμπτη 04/11 με τον Πανελλήνιο ΓΣ, εκτός έδρας.

ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 0-3
Σετ: 18-25, 17-25, 16-25
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Στραγαλάς Δημήτρης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος(C), Καρράς Κωνσταντίνος, Χατζάτογλου Σταύρος, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Παππούλης Κυρίακος, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Ζαρμπίνης Νίκος.

More in Βόλεϊ