Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Πανελλήνιος – Παγκράτι 3-1

Στην πρώτη ήττα της χρονιάς υποχρεώθηκε η ομάδα βόλεϊ του ΑΟ Παγκρατίου, μετά από υπερπροσπάθεια στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και απουσιών ανάγκασαν την ομάδα να παρουσιαστεί στην αναμέτρηση με μόλις εννιά (9) πρόσωπα και με αναγκαστικές εσωτερικές αλλαγές σε καίριες θέσεις.
Τα παιδιά έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, αλλά η κούραση και η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού πολλών από των αθλητών λόγω των προβλημάτων που τους ταλαιπωρούσαν για μέρες, δεν έδωσαν τη δυνατότητα για μια ευτυχή κατάληξη στην αναμέτρηση.

Ο ΑΟ Παγκρατίου μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 8-2 στο πρώτο σετ. Σιγά σιγά ο Πανελλήνιος μάζεψε τη διαφορά και με αρκετά ατομικά λάθη της ομάδας μας κατόρθωσε να κάνει το 1-0 στα σετ με την ελάχιστη διαφορά (31-29).
Στο δεύτερο σετ, το Παγκράτι κυνηγούσε από την αρχή χωρίς να καταφέρει να γυρίσει την εις βάρος του διαφορά, με αποτέλεσμα ο Πανελλήνιος να διαμορφώσει το 2-0 (25-20).
Η αντίδραση ήρθε στο τρίτο σετ, όταν η ομάδα μας με όπλο το καλό σερβίς, πήρε μεγάλη διαφορά και το κέρδισε εύκολα (25-14).
Ωστόσο, στο τέταρτο σετ έμεινε από δυνάμεις και επιθετικές λύσεις (26-24) και υποχρεώθηκε στην πρώτη καθαρή ήττα της στο πρωτάθλημα.

Η ήττα αυτή φέρνει το Παγκράτι στην τέταρτη θέση (4η) μετά από τρεις αγωνιστικές.
Από την αναμέτρηση κρατάμε την όρεξη και το πάθος των αθλητών μας σε έναν αγώνα για γερά νεύρα και με πολλή ένταση. Επόμενη αναμέτρηση για το Παγκράτι, ο πολύ σημαντικός αγώνας με τα Σπάτα, την Παρασκευή 12/11 στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ για την 4η Αγωνιστική της LIFE Β’ Εθνικής Ανδρών.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 3-1
Σετ: 31-29, 25-20, 14-25

More in Βόλεϊ