Connect with us

Βόλεϊ

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Σπάτα 3-0

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του το Παγκράτι, μετά το καθαρό τρίποντο επί των Σπάτων. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας έπιασε στη βαθμολογία τους Ίωνες και Πανελλήνιο στην κορυφή του πίνακα και συνεχίζει να ελπίζει για πρόκριση στην επόμενη φάση της LIFE Β’ Εθνικής Ανδρών – Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα.

Το σύνολο του Αντώνη Ξυδερού μπήκε ψυχωμένο και πεισμωμένο μετά την ήττα από τον Πανελλήνιο και κατόρθωσε να πάρει εύκολα το πρώτο σετ με ωραίο βόλλευ (25-13).
Στη συνέχεια, τα Σπάτα αντέδρασαν και πήραν διαφορά την οποία όμως η ομάδα μας κατόρθωσε να καλύψει με όπλο το σερβίς και την υψηλή αποτελεσματικότητα στους πόντους από υποδοχή. Τελικά και το δεύτερο σετ ήταν νικηφόρο με την ελάχιστη διαφορά (26-24). Στο τρίτο σετ, το Παγκράτι μπήκε νωχελικά και βρέθηκε πίσω στο σκορ ακόμα και με έξι πόντους. Ωστόσο, με ένα καλό σερί κατόρθωσε να επιστρέψει για μια ακόμα φορά (25-20) και να φύγει με το καθαρό τρίποντο από το Γυμναστήριο του ΜΕΤΣ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη επί των Σπάτων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετά την εκτός έδρας επικράτηση για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου. Την επόμενη αγωνιστική, το Παγκράτι δοκιμάζεται στην έδρα των αήττητων, στο Πρωτάθλημα, Αμπελοκήπων, με φόντο την εδραίωση στην τετράδα του Α΄ Ομίλου. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18/11 (21.45) στο ΑΚ Γουδή.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΕΑΟ ΣΠΑΤΩΝ 3-0
Σετ: 25-13, 26-24, 25-20
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Στραγαλάς Δημήτρης, Καρράς Κωνσταντίνος, Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης(C), Παππάς Γρηγόρης, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Ζαρμπίνης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος

More in Βόλεϊ