Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Αμπελόκηποι – Παγκράτι 3-2

Με αρνητικό αποτέλεσμα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΑΟ Παγκρατίου, αφού γνώρισε την ήττα από την ΑΕ Αμπελοκήπων με 3-2. Μετά και από την δεύτερη αυτή ήττα η ομάδα μας υποχώρησε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου και ισοβαθμεί πλέον με τον Πανελλήνιο και τους Αμπελόκηπους.

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα του Αντώνη Ξυδερού αφού επικρατούσε νευρικότητα από τον πρώτο κιόλας πόντο. Μετά από σωρεία λαθών και κακή ανάπτυξη, το Παγκράτι έχασε εύκολα το πρώτο σετ με 25-16. Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο σετ (25-13), αν και η ομάδα υπέστη ψυχρολουσία μετά τον τραυματισμό του βασικού στην αναμέτρηση ακραίου της. Παρότι η αναμέτρηση συνεχίστηκε με λύσεις ανάγκης και προσαρμογές για το Παγκράτι, η ομάδα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να μειώσει σε 2-1 και να ισοφαρίσει τελικά στο τέταρτο σετ. Στο ται-μπρέικ λύγισε και υπέστη την ήττα με 3-2, που την αφήνει με τη γλυκόπικρη γεύση του ενός βαθμού.

Η συνέχεια προμηνύεται δύσκολη αφού πλέον η ομάδα μας χρειάζεται μόνο νίκες για να κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος. Την επόμενη βδομάδα το Παγκράτι έχει ρεπό. Επόμενη αναμέτρηση στις 03/12 (21.45) με την ΓΣ Κυψέλης στο Κλειστό Γυμναστήριο ΜΕΤΣ.

AE ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 3-2

Σετ: 25-16, 25-13, 21-25, 23-25, 15-13

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Στραγαλάς Δημήτρης, Νικολούδης Μιχάλης, Δαλέκος Μιχάλης, Παππάς Γρηγόρης, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Ζαρμπίνης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C)

 

 

 

 

 

More in Βόλεϊ