Connect with us

Ποδόσφαιρο

Γ’ ΕΠΣΑ: Κεραυνός Πετρ/λης – Παγκράτι 0-2

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του το τμήμα Ποδοσφαίρου, το οποίο επικράτησε εκτός έδρας, με 0-2 επί του Κεραυνού Πετρούπολης και παρέμεινε πρώτο και αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι παίκτες μας παρότι δημιούργησαν ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να τις εκμεταλλευτούν και έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.
Έξι λεπτά μετά το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Αρσενίου έβαλε μπροστά το Παγκράτι με 0-1. Οι παίκτες μας συνέχισαν να αποδίδουν καλά και να βρίσκου χώρους στην επίθεση και λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Αρσενίου διπλασίασε τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας μας, διαμορφώνοντας το 0-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το Παγκράτι με 24 βαθμούς και το απόλυτο 8/8, φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος, 6 βαθμούς μπροστά από το δεύτερο, 1 αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ 0-2 (0-0)
Σκόρερ: – / 51′ & 90′ Αρσενίου
ΠΑΓΚΡΑΤΙ(Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Μερετσόλιας (51′ Σακαλής), Κωνσταντινίδης, Μηνόπουλος, Βασιλειάδης, Αδάμης, Στεργιόπουλος, Νάνος (51′ Σταματίου), Αρσενίου, Ρίζος (85′ Τσιαβος), Νεζίρι (66′ Ντουρμετάκης)

More in Ποδόσφαιρο