Connect with us

Βόλεϊ

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΪ: Παγκράτι – Κυψέλη 3-1

Μια πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα του ΑΟ Παγκρατίου, αφού έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής ομάδας του ΓΣ Κυψέλης, με 3-1 σετ. Αυτή ήταν η τέταρτη συνολικά εντός έδρας νίκη για φέτος.

Η επιστροφή πολλών προσώπων στην αποστολή της ομάδας, μετά από τα προβλήματα τραυματισμών και ιώσεις που ταλαιπώρησαν τους παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνοδεύτηκε από νίκη και καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Το ξεκίνημα του Παγκρατίου ήταν δυνατό και παρά τον μεγάλο αριθμό των χαμένων σερβίς, κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στα σετ με σκορ 25-16.
Η εικόνα όμως στο δεύτερο σετ άλλαξε ριζικά και μετά από σωρεία λαθών από τους παίκτες του Παγκρατίου σε όλους τους τομείς, ο ΓΣ Κυψέλης προηγήθηκε μέχρι και με 8 πόντους. Τελικά το δεύτερο σετ τελείωσε με 25-19 υπέρ της Κυψέλης.
Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα μας έβγαλε αντίδραση και σοβαρότητα, ελαττώνοντας τα λάθη, με αποτέλεσμα να επικρατήσει στα επόμενα δύο σετ χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες.

Επόμενη αναμέτρηση την Παρασκευή 10/12 (21.45) για το ντέρμπι με τους πρωτοπόρους και αήττητους φέτος  Ίωνες ΑΣΠ, στο 5ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας.

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΓΣ ΚΥΨΕΛΗΣ 3-1
Σετ: 25-16, 19-25, 25-14, 25-20
ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (Ξυδερός): Παπανικολάου Αλέξανδρος, Βαρβιτσιώτης Πέτρος, Γιαννέλος Κωνσταντίνος(L), Στραγαλάς Δημήτρης, Καρράς Κωνσταντίνος, Νικολούδης Μιχάλης, Αργυρόπουλος Αλέξανδρος (C), Παππάς Γρηγόρης, Φιλίππου Άγγελος(L), Παπαθεοδοσίου Άκης, Ζαρίφης Νίκος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παππούλης Κυριάκος, Ντινόπουλος Μενέλαος

More in Βόλεϊ